Levé koleno, bolest na pravé straně kolene
yaggi
28.05.2014 21:41:03
Zdravím, Již před měsícem jsem při fotbale špatně došlápl a v levém kolenu mi tzv. křuplo. Okamžitě jsem šel střídat , protože to bolelo. Další den ráno jsem nemohl nohu pořádně ohnout i narovnat. Přešli 2 týdny, bolest trochu odezněla, ale i tak to ještě nebylo ono. Navštívil jsem ortopeda. Pan lekář mě vyšetřil, ohybál, hmatal koleno a v jednom místě když zatlačil, tak to dost bolelo. Verdikt zněl, vazy jsou v pořádku, ale něco mám s mediskem, (říkal, že tam může být malá mezírka, trhlinka) proto mi dal injekci a 10–14 dni v klidu bez namhání a poté postupně zatěžovat. To jsem splnil a již 3 týdny po injekci se zdá to místo na které když mě zatlačil a bolelo být v pořádku. Ale problém je, že mě začalo bolet levé koleno z pravého boku. Zejména mě to trochu bolí při vytočení kolene( např. jdu pomalu do roznožky a koleno pokrčím). Bolí to trochu i když si na tu levou nohu a pravé straně kolene přitlačím prsty. S fotbalem uvažuji přestat nebo mě to nosí jen problémy. Nějakou dobu běhám hlavně hasiče a chci běhat krátke vzdalensoti ale v plné rychlosti. Na zahradě zkouším kratší sprinty a celkem to jde, ale ta nejistota tam stále je a bojím se abych si koleno znovu nepodvrtl a nebylo to ještě horší. Děkuji za nějaké rady, cviky, popř. mám to ještě nechat stále v klidu nebo mám zajit znovu k ortopedovi na kontrolu ? s Podzravem Martin.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.