Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Levé koleno, bolest na pravé straně kolene

Levé koleno, bolest na pravé straně kolene

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

yaggi muž 28.05.2014 21:41:03

Zdravím, Již před měsícem jsem při fotbale špatně došlápl a v levém kolenu mi tzv. křuplo. Okamžitě jsem šel střídat , protože to bolelo. Další den ráno jsem nemohl nohu pořádně ohnout i narovnat. Přešli 2 týdny, bolest trochu odezněla, ale i tak to ještě nebylo ono. Navštívil jsem ortopeda. Pan lekář mě vyšetřil, ohybál, hmatal koleno a v jednom místě když zatlačil, tak to dost bolelo. Verdikt zněl, vazy jsou v pořádku, ale něco mám s mediskem, (říkal, že tam může být malá mezírka, trhlinka) proto mi dal injekci a 10–14 dni v klidu bez namhání a poté postupně zatěžovat. To jsem splnil a již 3 týdny po injekci se zdá to místo na které když mě zatlačil a bolelo být v pořádku. Ale problém je, že mě začalo bolet levé koleno z pravého boku. Zejména mě to trochu bolí při vytočení kolene( např. jdu pomalu do roznožky a koleno pokrčím). Bolí to trochu i když si na tu levou nohu a pravé straně kolene přitlačím prsty. S fotbalem uvažuji přestat nebo mě to nosí jen problémy. Nějakou dobu běhám hlavně hasiče a chci běhat krátke vzdalensoti ale v plné rychlosti. Na zahradě zkouším kratší sprinty a celkem to jde, ale ta nejistota tam stále je a bojím se abych si koleno znovu nepodvrtl a nebylo to ještě horší. Děkuji za nějaké rady, cviky, popř. mám to ještě nechat stále v klidu nebo mám zajit znovu k ortopedovi na kontrolu ? s Podzravem Martin.

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.