Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Adidas » Adidas Response Cushioning XVI

Adidas Response Cushioning XVI

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 31.07.2007 13:18:38

Po dlhej dobe som sa vratil k adidasom- teda k ich treningovym botam, specialky som kupoval pravidelne. K nakupu tohto modelu ma presvedcila ich ohybnost, makkost a celkom nizka hmotnost (pod 290g). Bez problemov som si ich mohol obut na trening v sviznom tempe a aj na 30 a viac kilometrovy beh. V terene su trosku labilnejsie a je v nich citit ostre kamene, ale su to predovsetkym cestne boty. Ani na drahu sa mi moc nepozdavali, lebo su az prilis makke a v kombinacii s tartanom som mal pocit ako by som behal v molitane- ale ved od toho sa vyrabaju specialky ci tretry. Vzdusnost je vyriesena dobre a paci sa mi, ze malikova hrana je na zvrsku vystuzena pevnym sietovym materialom, ktory prekryva normalny „air mesh“. Tusim, ze mysleli na moj malicek, ktory tak rad pretrhava sietovinu na inych modeloch. Tu v Responsoch nema sancu- je to prilis pevny material a ani ma netlaci v tomto spevnenom mieste. Celkovo som s nimi spokojny a po cca 800km nejavia znamky opotrebenia (mozno je to sposobene aj tym, ze ich rotujem aj s inymi parmi). Dufam, ze mi este aspon raz tolko posluzia. Cena- vzhladom na to, ze je to tohtorocny model, tak ani v outlete nebola moc nizka a bola tak na hranici toho, co som ochotny dat za bezecke boty: 2,5 tisica.

avatar

Praha 5

Celkem 3752 km
Minulý měsíc 0 km

pepino muž 11.08.2007 11:18:12

Rád bych tyto boty zkusil a zajímalo by mě, jestli popisované boty jsou přesně tyto, nebo to jsou jiné: http://www.esportshop.cz/…on_g329.html Hmotnost uvádí 295g, ale hlavně všude je normální cena 3190,– (výjimečně sem našel cenu lehce přes 2800)

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 17.08.2007 14:16:17

Ano, to su ony. Cena bola nizsia preto, lebo som ich kupoval outlete. U nas na Slovensku som ich videl v beznom sportovom obchode uz aj za viac ako 4 tisic. To je sialenstvo a tolko by som dal iba za boty site rucne a mne na mieru. Co sa tyka vahy- zalezi to aj od velkosti boty samozrejme. Ja ma standardnu 8-ku. Mozno ta ich bota ktoru vazili bola 9-ka, ci 10ka.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.