Beh na Baranec 22.9 2007 Žiarská dolina
Brno
milan
20.08.2007 18:23:08
Uvažujete někdo o letošním startu na zajímavé,členité a středně dlouhé trati tohoto horského běhu? Pár základních informací a loňských výsledků na http://skialpfest.sk/beh/
vlado
22.08.2007 19:56:28
Pred dvoma tyzdnami som tam chodil peso, a je tam velmi pekne. Zvazim rodinnu situaciu, ale rad by som ta isiel, vyzera to ak pekna akcia. Ty sa chystas?
Brno
milan
22.08.2007 21:34:00
[quote=vlado]Pred dvoma tyzdnami som tam chodil peso, a je tam velmi pekne. Zvazim rodinnu situaciu, ale rad by som ta isiel, vyzera to ak pekna akcia. Ty sa chystas?[/quote] Protože tam jezdíme v zimě na skialpy,trochu mě tá oblast přirostla k srdci.V létě jsem tam ještě nebyl,tak proč nezkusit hned běh?:)
Brno
milan
23.09.2007 16:54:42
Byl to můj nejtěžší 1/2 maraton,který trval skoro 3 hodiny.Zatím jen pár fotek a videí od SSA : http://www.skimountaineering.sk/skm.php?…
Vašek
23.09.2007 18:03:40
Vypadá to moc krásně, ale musel to být maras…Gratuluji:)
Brno
vl001
23.09.2007 18:23:10
Krásné záběry. Asi není moc závodů, kde běžec a chodec mají stejnou rychlost :) Letos zřejmě i ideální počasí, mrzí mne, že jsem nemohl jet. O předposlední místo bych bojoval jako lev :)
Brno
milan
23.09.2007 19:29:56
Vašek : bez úhony přežily všechny vazy a šlachy.Všechny přední stehenní svaly mám zabetonované.Seběh nepřetržitých 1300 výškových metrů je očistec. vl001:v úvodním stoupání na Baranec to platí doslova.V některých pasážích hřebenovky jsem byl ještě pomalejší.:) Připomínalo mě to spíš rychlostní lezení. Letošní účast byla rekordní a na tyto masakry začínáme zkoušet i my,běžci z rovin. :)
Brno/Havířov
forest
23.09.2007 22:21:26
Doufám, že Milan se nebude zlobit, že jsem fotky dal na web: http://www.behej.com/…baranec.html
Vypadá to velmi hezky, počasí klaplo – muselo být stejně jak loni na Psotkovi. Taky jsi to běžel 2 týdny po maratonu – cítil jsi problémy Milane kvůli tak krátké době? Mě se loni rovina nevadila po maratonu, ale kopce na Psotkovi mi daly jasně najevo, že tělo se sbírá z maratonu déle než si člověk myslí…
Brno
milan
24.09.2007 06:31:02
Forest: ne,nezlobím se. :) Počasí skutečně lepší být nemohlo.
Barancem jsem zakončil třetí závod během 14-ti dní (Kladno,B25) a sil
ubývalo.V samotném závodě jsem mírně přepálil začátek (právě
z důvodu,že jsem neodhadl stav svojí regenerace a dílem malou skušeností
s těmito běhy).Celou dobu jsem cítil,že jdu dost nadoraz.V polovině
závodu jsem křeče zahnal jednou tabletou.Naštestí to bylo v posledním
stoupání na Pláčlivó a při seběhu jsem měl jiné problémy.
Na trase letos pořadatelé neměli žádnou občerstvovačku,takže mě
muselo stačit mých 0,5l ionťáku a 1ks carbosnacku.Určitě jsem v závěru
netuhnul sám,protože na úseku od Žiarské chaty po staré cestě do cíle
jsem předběhl čtyři kluky.
Na Psotkův memoriál si musím pořádně odpočinout,zbývají
tři týdny.
Brno
milan
24.09.2007 15:48:54
Jarda Koloběžka: obě akce (NT,Baranec) jsme pojali jako rodinné a celovíkendové.Odjezd v pátek kolem poledne,zajištěné ubytování,vycházky… Počasí v obou případech neskutečně vyšlo,stálo to zato.Příští rok bych chtěl přidat Beh na Klin (záp.tatry) a zkusit nějaký běh do vrchu u nás.
Brno
zaki
01.10.2007 10:38:16
No když to příští rok vyjde, rád bych jel, o tomto běhu slyším poprvé. Roháče mám prochozené a jsou moje srdeční záležitost, kdyby se nás tu pár domluvilo, bylo by to ještě lepší. Běhat v horát je pocitově daleko větší zážitek než drtit kilometry třeba na Kladně, alespoň pro mě.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.