Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Dětské boty

Dětské boty

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

trherw žena 12.01.2015 20:10:28

Zdravím, měla bych otázku ohledně bot. Dneska jsem šla kupovat boty na běhání, jak je mým zvykem zamířila jsem k dětským botám, paní prodavačka měla dotaz co hledám, řekla jsem jí, že chci boty na běhání, ale nejspíš dětskou velikost. Paní mi řekla, že je lepší koupit dámské, protože jsou jinak stavěné, nemají takové odpružení, apod. K mé smůle jsem odešla z obchodu s nevyřízenou, protože nevěděla zda chtěli jen vydělat nebo je to pravda (je rozdíl koupit boty za 700,– a za 1500,–). Proto pokládám dotaz, jsou dětské boty opravdu „škodlivé“ pro běžce, který uběhne průměrně 50km /měs.? Díky za odpověď.

avatar

FrantaA žena 13.01.2015 20:07:11

V tvém případě bych se nákupu dětských bot nebála. Jako dospělá žena máš alespoň pětatřicítku a při takhle velké noze už děti nejsou žádná párátka, takže svojí hmotností nejspíš budeš v rozmezí pro které je bota stavěná. Některé boty kupuju taky v dětském, ale mám 40 a to už moc dětských výrobců nenabízí.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.