Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Zdraví, nemoc, bolest » Bolest horní části vnitřního kotníku

Bolest horní části vnitřního kotníku

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

bbdot žena 21.05.2015 07:23:06

Ahoj, běhám celkem od mladého věku s krátkými či delšími pauzami. Párkrát se mi kvůli špatnému strečinku blokla záda, tak jsem si musela dát pauzu. Ted jsem se do běhání znovu pustila, běhám skoro každý den cca 14 km. Moc mě to baví, ale posledně jsem to nejspíš trochu přehnala se sprintem a natekl mi kotník z vnitřní strany (už předtím jsem ho mírně cítila, ale po protažení to bylo ok). Jde o to, že bolest ted cítím akorát při chůzi (nejintenzivněji ráno), ale při zachování běžného tempa při běhání ne. Chci se proto zeptat, jestli nemá někdo z Vás podobnou zkušenost a jestli je nutné si dát v běhání přestávku,když mi to nezpůsobuje bolest. Předem děkuji za reakce :-)

avatar

lucie7kobe žena 05.06.2015 09:08:27

Nemáte někdo zkušenost s bolestí kotníku na vnitřní straně nohy? Chvíli to bolelo, tak jsem dal pauzu a vše ok. Po několika bězích se to ale znovu ozvalo. Kotník bolí na omak a při zatížení. Bolest je intenzivnější pokud přitahuji špičku nohy směrem k tělu. Naopak, pokud nohu napínám na druhou stranu, je vše ok. Díky za rady:-)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.