Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Z Ústí nad Labem se stává běžecké město [článek]

Z Ústí nad Labem se stává běžecké město [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

2hrady muž 07.08.2015 12:31:10

Když se řekne Ústí nad Labem, většině se vybaví asociace jako chemický průmysl, znečištěné životní prostředí, nezaměstnanost či jiné sociální problémy. Tato klišé mají velkou setrvačnost a vnímání města se mění u mnohých lidí jen pomalu. Ústí má nádhernou polohu, u soutoku řek Labe a Bíliny, sevřené kopci Českého středohoří, je důstojnou branou do našeho státu.
Odkaz na článek

avatar

Rici muž 09.08.2015 21:26:13

Ahoj, koukal jsem na ten běh nobelovky v kampusu, chápu dobře, že se běží na čas, kolik kdo uběhne kol, něco jako cyklokros? A předpokládám, že až mě někdo předběhne o kolo, pořadatelé mě neodvolají z trati :)

avatar

Libu muž 10.08.2015 08:00:48

>> Rici, 09. 08. 2015 21:26:13

Ahoj, je to přesně jak píšeš. Až vedoucí závodník ukončí okruh v čase 40:00 a vyšším, ozve se jemu i všem ostatním zvonění do posledního kola. O pořadí rozhoduje jako první kritérium počet uběhlých kol, jako druhé čas. Počítáme s tím, že nejlepší uběhnou 10 okruhů, Ti pomalejší třeba jen 5. Nikdo nebude při předběhnutí o kolo odvolán, všichni dokončí celý závod.

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.