bolest (asi) Tibialis arterior
ondrej186 07.01.2017 16:29:17
Zdravim vas vsetkych. Toto je moj prvy príspevok co pridavam, dnad sa najde niekto a poradi mi. Behavam uz nejaky ten mesiac, za posledných 5 mesiacov mam priemer 150km/mesiac, no este som ten problem nikdy predtým nemal.
Prvy krat sa mi to objavilo niekedy v decembri – bolest myslim si podla obrazkov svalov co som nasiel ze je to tibialis arterior.
Prejavuje sa to nasledovne – Zacnem behat, prvých par sto metrov nic, no okolo 1 – 1,5km sa zacne bolest objavovat a stupnuje sa niekam k 3,5 – 4km. Po asi 6km bolest uplne mizne a bez ohladu na to kolko bezim (mal som uz viac behov nad 15km) sa uz bolest neobjavi vôbec.
Mate niekto s tymto skusenost? cim to moze byt? preco sa to odrazu zacalo objavovat, ked sa to predtým vôbec nestavalo? A este jeden postreh – na Oficiálnom behu dlzky 8,8km sa zahadne tato bolest vôbec neukazala – jediny beh z posledných asi 20 behov, na ktorom sa bolest neukazala.
Za odpovede dakujem.
ondrej186 07.01.2017 16:41:42
A este jedna podstatna vec co som zabudol – vzdy je ta bolest len na pravej nohe, na lavej nikdy
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.