Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » přenos dat mezi různými aplikacemi

přenos dat mezi různými aplikacemi

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Benny.La muž 21.01.2017 23:01:33

Zdravím, nevim jestli to napíši správně, v této problematice se moc neorietuji, ale když stáhnu data z hodinek do Pc tak to sedí ale pokud to pomocí GPX souboru převedu do nějaké jiné aplikace liší se hodnoty jak čas tak i uběhnuté metry.Jedná se o rozdíli třeba dvě tři vteřiny a 100 ale i 200 metrů.Setkal jste se s tím někdo nevíte v čem by mohl být zakopaný pes?

avatar

xnovak muž 26.01.2017 16:50:08

Jedna se o to, ze hodinky a jejich system na webu jsou optimalizovane a sstem na webu (connect nebo movescount nebo polar flow) jsou delane na to, aby odstranily zjevne sumy z GPX zaznamu, ktery se nahraje z hodinek, nicmene napriklad po konverzi do stravy, ta pouziva sve vlastni algoritmy a nektere ruchy neeliminuje a vzdalenost je na strave vetsi, nebo naopak eliminuje realna data a vzdalenost je nizsi – stejne tak u nadmorske vysky.

Proc se ti lisi cas, to nevim, ale v aktivite jsou 2 casy – elapsed time and activity time – elapsed je celkovy cas, ktery se nezastavi ani, kdyz zmacknes pauzu – aktivity time je naopak cas pri aktivni aktivite a nezapocitava tam pauzy.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.