Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Príprava na skúšky

Príprava na skúšky

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

robo991 muž 18.03.2008 09:45:31

Dobrý deň poprosil by som Vás o pomoc keďže som tu začiatočník. Mám 28 rokov. Už asi mesiac sa pripravujem na skúšky kde budem mať beh na 12min. Keďže som niekedy hrával futbal a neskor bol futbalový rozhodca podobne testy som už zažil. Teraz som to začal brať vážnejšie a beh som si začal aj užívať. Jednoducho ma to chytilo a teraz behám rád a nechcem prestat ani po skúškach. Chodím už asi mesiac behať každý druhý deň asi tak 3–4 km. Snažím sa úvodných 12 min. zabehnúť čo najrýchlejšie a potom zvyšné minúty trošku voľnejším tempom. Mrzí ma to, že väčšinu behu bežím do kopca (behám asi 800 m ovály) a v jednom mieste je potom schodisko cez ktoré zbehnem dole. Ale to mám aspoň na orientáciu koľko približne zabehne za 12 min. Smolu mám v tom, že sídlisko je orientované na kopci takže trochu je to problematické. Veľmi by som bol rád keby ste mi poradili ako si zlepším rýchlosť. Do skúšok mám ešte nejak 3 týždne. Po skúškach sa chcem preorientovať na dlhšie behy myslím že to je niekde popísane ako postupovať. Trápi ma len to obdobie do skúšok lebo človek chce stále a stále viac aj keď sa nebojím že nezabehnem ale bol by som rád keby som zabehol približne 2900 – 3000 m za 12 min teraz zabehnem nejakých (2600 m). Snažím sa už dýchať nosom a vydýchavať ústami pri behu. Behanie kombinujem s plávaním tiež každý druhý deň. Ďakujem

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.