Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » Veletržní běh Brnem - 24.5.2008 - Startovné pro veterán(k)y zdarma

Veletržní běh Brnem - 24.5.2008 - Startovné pro veterán(k)y zdarma

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha

Celkem 24 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:12 (1995)

APACHI.CZ muž 11.05.2008 22:43:54

Další závod Mizuno Running Cupu 2008 je právě závod v Brně. Veteráni a veteránky, které se přihlásí předem tak neplatí startovné. Tak honem, platí to pouze do pátku 16.5.2008

Sledujte stránky http://www.mizuno-running-cup.cz kde se můžete přímo na tento závod přihlásit. Každý přihlášený předem získává startovní číslo se jménem!

Motto: Servis pro pořadatele sportovních akcí

Luleč

Celkem 17422 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:35:37 (2010)
půlmaraton: 1:19:23 (2008)

peha muž 19.05.2008 12:34:13

Už jsem se přihlásil před 3 týdny, pořád mi ještě nepřišlo otvrzení o přihlášení, tak snad to vyšlo, ale určitě to půjde i na místě.Už se těším na pěkný závod i s doprovodným programem, jen aby bylo slušné počasí. Mám trochu pochybnosti o délce tratě, pořadatelé uvádějí okruh 5×2km, ale když jsem si to odklikal na mapě, tak mi vyšel okruh 1,6 km.

Brno

Celkem 19190 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:32:28 (2008)
maraton: 3:23:45 (2008)

Pavel S. muž 21.05.2008 13:49:36

Na stránkách závodu je aktualizovaná (16.5.2008) mapka s délkou okruhu 1500 m, ale slovní popis tratě zůstal stejný – 5 okruhů po 2 km. Takže se necháme překvapit. Potvrzení registrace mi taky nepřišlo.

Praha

Celkem 24 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:12 (1995)

APACHI.CZ muž 25.05.2008 13:05:51

Výsledky ze závodu v Brně najdete na stránkách www.mizuno-running-cup.cz – prosíme o komentáře návštevníků závodu jak se jim závod líbil přímo sem do fóra. děkuji. Marek Blažek – sportovniservis.cz

Motto: Servis pro pořadatele sportovních akcí

Brno

Celkem 26381 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:40:29 (2009)
půlmaraton: 1:33:05 (2008)
maraton: 3:23:02 (2012)

running-observer muž 25.05.2008 15:37:07

Závod se mi líbil: spousta lidí, známých běžců, rovinatá trať (až na úsek z kostek), organizačně jsem neviděl problém (můj problém byl, že jsem nebyl včas přihlášen, neb jsem mohl startovat zdarma).

Za závažný problém pokládám skutečnost, že nebyla dodržena délka trati – šel jsem na závod s úmyslem atakovat svůj předchozí osobní rekord na „desítku“. A podle výsledku se zdá, že by se mi to i podařilo. Jenomže délka nebyla 10 km. Na stránkách Mizuno cupu se uvádí 9 km, ale ani tomu zcela nevěřím… Délku tratě neznali v průběhu závodu ani po něm ani sami rozhodčí. To je věc, která se na profesionálně pojatém závodu nesmí stát.

Jinak nemám k organizaci žádné výhrady a mohu jen opakovat: spokojenost, časomíra s čipy, prostě vše OK. To, že půl hodiny před startem došlo ke změně počasí a vysvitlo s plnou intenzitou sluníčko, mi nevadilo a pořadatelé to asi nemohli ovlivnit.

Brno

10 km: 0:33:55 (2009)
půlmaraton: 1:13:13 (2011)
maraton: 2:32:57 (2007)

tuta muž 25.05.2008 19:01:35

Mne se zavod taky libil, ale ono to bude mozna ovlivneno tim, ze se mi celkem povedl, nedostal jsem kolo, coz byl muj hlavni cil. :-) Za stovku super: tricko, africane, hromada obcerstveni, prijemne probehnuti v krasnem pocasi a dokonce bylo i s kym bezet. A to ze tam dokonce byli i divaci bylo dalsi velke plus. Musim pochvalit i dobre oznacenou a sirokou trat, nebyl v zasade problem s predbihanim pomalejsich bezcu, cehoz jsem se trosku bal. Minusem je neznama delka trati (ale s tim na silnicnich kratsich zavodech pocitam) a v mem pripade i od oka dosazeny cas – asi mi nejak nefungoval cip nebo co, ale poradi je spravne, a navic cas mam stejne na hodinkach, takze to taky nevadi.

maraton: 2:27:54

chuck muž 26.05.2008 16:20:48

S hodnocením závodu souhlasím s předchozíma, závod samotný byl pěkný a i atmosféra odpovídala avizovaným oslavám 80 let výstaviště, diváci povzbuzovali, někteří možná viděli takovýto závod poprvé. Atmosféra i mezi běžci pěkná. Vzkazy na některé reakce běžců po závodě. Občerstvení pořadatel zajišťuje až při dělce závodu větší než, tuším, 15 km, při necelých devíti km není potřeba, a když, tak bylo možné soukromé. Dékla trati není v podobných závodech nikdy přesná, také záleží na „poctivosti“ běžců, jak střihají zatáčky. Např. čelní skupina běžců dosti brutálně střihala jeden roh přes trávu. Pro přesnost, po závodě jsem změřil délu jednoho okruhu pomocí Garmina – FORERUNNER 300 a vyšlo mi 1480m(jedno kolo), čili 6× a máte přesnou délku. Kritický musím být ale ke způsobu vyhlašování. Pokud je něco přesně naplánováno, pak by to mělo být dodrženo. Díky zdržení při vyhlašování „lidových“ soutěží byli veteráni a zejména veteránky vyhlašováni v dosti nedůstojné situaci. Myslím, že v tomto případě koordinace malinko zaskřípala. Ale závod se musel líbit všem a doufám, že tradice závodu bude pokračovat.

Luleč

Celkem 17422 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:35:37 (2010)
půlmaraton: 1:19:23 (2008)

peha muž 27.05.2008 07:17:12

Já jsem se závodem , traťí, organizací, atmosférou taky spokojen, i s výkonem a umístěním.K vyh­lašování se nemůžu výjádřit, protože jsem hned po závodě lítal s děckama po kolotočích apod., ale slyšel jsem že neprobíhalo od avizovaných 17.00, což by se mělo dodržet. Délka trati a s tím spojené zmatky v propozicích – to by se stát nemuselo. Ještě bych se přimlouval za to, aby se Veletržní běh konal pokud možno na stejné trati a stejné vzdálenosti.Pos­lední 3 ročníky byly každý jiný a někde jinde, což nepřispívá k opravdové tradici závodu. Navíc závodníci nemají možnost porovnávat svoji výkonnost v různých letech.

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.