Brno SPRING Indoor 2006
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
25.03.2006 17:41:28
Láďovi T. posílám gratulaci a dotaz. Jak jsi to měl rozběhnuté? Rovnoměrně (11km/h), nebo jsi klesal z 12km/h (5min/km) k 10km/h (6min/km)? Zajímá mě to, neboť rozvržení tempa asi bude to nejdůležitější. A co kdyby mě napadlo si to taky někdy zkusit zaběhnout? Jinak to tempo a počet odběhaných km je vynikající.
Pavel
25.03.2006 17:55:27
Tak, a po 20:30 povzbuzujte running-observera!
Láďa Tarant 25.03.2006 18:39:29
Pro running-observer: Je fakt, že se snažím být při běhu soustředěný (a jak uvádím níže, moc platné to není), ale bohužel neznám tvůj zevnějšek, tak jsem tvoje povzbuzování považoval jako od mnoha dalších, jinak bychom nějaký kontakt navázali. Promiň. Přeju vydařenou noční šichtu.
Pro Mirka K.: Protože jsem chtěl zkusit zdolat hranici 70km, měl jsem to namyšlené tak, že poběžím aspoň maratón 5:00/km. Bohužel první 2 hodiny byly rychlejším tempem a nakonec časový náskok jsem kdesi prošustroval (zkrátka tragéd). Do teď mi to není jasné kde, poněvadž jsem si docela bedlivě hlídal informační tabuli, na které se zobrazovaly údaje o aktuálním pořadí běžce, jeho odběhnutých kilometrech a čas posledního kola. Po maratónu jsem byl rozhodnutý, že neskončím na 50 km, ale poběžím celých 6 hodin. Takže po maratónu jsem zvolnil, nakonec stejně síly došly. Zkrátka při letošní zimě chybí asi naběhaný objem. Tu sedmdesátku zřejmě zkusím 27.5. ve Stromovce. Ještě předtím je 30.4. v Nitře. Domnívám se, že s tvým naběhaným objemem a zkušenostma se nemusíš 6hodinovky obavát.
Ještě k Brnu: Velká gratulace děvčatům za předvedený výkon. Běžely super!
Praha
Radek Narovec
25.03.2006 21:44:39
co se týče Balazse, chyba není na vašem přijímači, on se kluk jeden ušatá přihlásil opačně (myšleno křestní a příjmení), křestní je opravdu Balazs :) no co byste čekali, Maďar :D
Brno/Havířov
forest
26.03.2006 00:11:59
Láďa: gratulace! Taky jsem povzbuzoval spolu s running-observerem, ale
i my tě poznali jen díky tabuli pak se přihlaš o fotky, pošlu ti je (pokud budeš chtít
v plném rozlišení)…
dneska jsem byl znovu fotit… Je sranda pozorovat závod na 48 hodin – ze začátku to vypadalo na výklus, po 10. hodině už to bylo pochodové cvičení a teď po 3/4 závodu mě jeden závodník málem i poblil… :)
Láďa Tarant 26.03.2006 14:57:08
[quote=forest]Láďa: gratulace! Taky jsem povzbuzoval spolu
s running-observerem, ale i my tě poznali jen díky tabuli pak se přihlaš o fotky,
pošlu ti je (pokud budeš chtít v plném rozlišení)…
dneska jsem byl znovu fotit… Je sranda pozorovat závod na 48 hodin – ze začátku to vypadalo na výklus, po 10. hodině už to bylo pochodové cvičení a teď po 3/4 závodu mě jeden závodník málem i poblil… :)[/quote] Díky za fotky. Bylo by asi naivní si myslet, že závody tohoto typu probíhají po celou dobu v jen běžecké podobě. Snad každého účastníka potká a řeší během závodu nějaký problém, včetně třeba žaludeční nevolnosti. Možná po absolvování Moraviamanu budeš lépe vnímat jejich houževnatost, vytrvalost, fyzickou a psychickou odolnost. Ale abych byl dobře pochopen – samozřejmě ti přeju úspěšný a v pohodě zvládnutý Moraviaman.
Láďa Tarant 26.03.2006 15:15:33
Pro running-observer: Gratuluji za výkon v tvé první 12hodinovce! V matematice platí, že 6=6, ale určitě je tvoje 6. místo hodnotnější než mé stejné umístění v 6 hodinovce. Těším se na tvůj komentář.
Brno
running-observer
26.03.2006 15:30:17
[quote=Radek]co se týče Balazse, chyba není na vašem přijímači, on se
kluk jeden ušatá přihlásil opačně (myšleno křestní a příjmení),
křestní je opravdu Balazs :) no co byste čekali, Maďar :D[/quote] No
navrhneme pořadateli, aby přuhlašovací formulář byl kromě češtiny a
angličtiny i v maďarštině…
Brno
running-observer
26.03.2006 15:32:59
[quote=Láďa Tarant]Pro running-observer: Gratuluji za výkon v tvé první 12hodinovce! V matematice platí, že 6=6, ale určitě je tvoje 6. místo hodnotnější než mé stejné umístění v 6 hodinovce. Těším se na tvůj komentář.[/quote] Díka za ocenění za výkon, i já si ho vážím navzdory tomu, že nepadla „100“. Ještě k tomu pak něco napíšu, ale teď nestíhám…
Praha
PetrS
26.03.2006 22:03:38
Pánové, obdivuji vás a gratuluji. To co zaběhl Láďa za 6h jsem ještě neuběhl ani za 3 dny.
Láďa Tarant 26.03.2006 22:18:41
[quote=running-observer]Díka za ocenění za výkon, i já si ho vážím navzdory tomu, že nepadla „100“.[/quote] No aspoň máš motivaci na 27.5. do Stromovky…
Praha
Radek Narovec
26.03.2006 22:21:08
Všem, co takové štreky dají, tiše závidím sílu a vůli. Já bych se asi po pár hodinách rozpadl na kousky…
Praha - Radlice
Jitka
26.03.2006 23:18:17
Nádherná fotka z akce: http://www.fotoaparat.cz/index.php?…
Praha 4 - Háje
Tucnak
26.03.2006 23:53:48
Hluboce smekám a obdivuji Vás!!
Je to něco neuvěřitelného..!
T:
Havířov
pm
27.03.2006 00:03:41
co favorit Heleš nevíte jak běžel na 6h někdo ho typoval na 75 a nikde není ve vysledcích
Česká Třebová
hudy
27.03.2006 06:36:25
Velká gratulace pro Láďu i Sváťu, chlapi super.
Brno
running-observer
27.03.2006 09:06:42
[quote=pm]co favorit Heleš nevíte jak běžel na 6h někdo ho typoval na 75 a nikde není ve vysledcích[/quote] Typoval jsem ho já. Ale nebyl tam… Podobně jako na 12H nebyl Krejsa… Možná oba dali na poslední chvíli přednost nějakému maratonu (Heleš byl na Furčianském maratonu v Košicích – viz http://42195.sk/…08furc06.htm).
Brno (Újezd u Brna)
Stanislav Junga
27.03.2006 09:14:16
Taky gratuluji. Je pro mě nepředstavitelné, jak jde vydržet 12 a více hodin běžet. Návštěva závodu mi bohužel nevyšla, takže aspoň tahle opožděná gratulace.
Brno
running-observer
27.03.2006 09:16:49
[quote=Radek]Všem, co takové štreky dají, tiše závidím sílu a vůli. Já bych se asi po pár hodinách rozpadl na kousky…[/quote] Někteří se tam fakt rozpadli… Chrti, co mě dvojnásobnou rychlostí předbíhali, měli kupodivu míň km než já…
I když mám takovou
štreku, nebudu v měsíčním součtu konkurovat Mirkovi K.
Brno/Havířov
forest
27.03.2006 10:50:39
[quote=Láďa Tarant]Díky za fotky. Bylo by asi naivní si myslet, že závody tohoto typu probíhají po celou dobu v jen běžecké podobě. Snad každého účastníka potká a řeší během závodu nějaký problém, včetně třeba žaludeční nevolnosti. Možná po absolvování Moraviamanu budeš lépe vnímat jejich houževnatost, vytrvalost, fyzickou a psychickou odolnost. Ale abych byl dobře pochopen – samozřejmě ti přeju úspěšný a v pohodě zvládnutý Moraviaman.[/quote] snad Tučnák dá brzo fotky na behej.com (výběr, zbytek ti pošlu na mail, bohužel ho neznám). Jsem se trošku špatně možná vyjádřil, možná tys mě špatě pochopil… to slovo sranda mělo být raději v uvozovkách… mám za sebou jednu 24-hodinovku v orienťáku a vím, jaké je to maso (spánkový deficit, to že tělo začíná vypovídat, mysl už je na jiné vlně než okolí…). Ještě doplním gratulaci Svťovi: supr! krásně ses postupně propracovával dopředu, škoda jen, že nepadla ta stovečka…
Praha 4 - Háje
Tucnak
27.03.2006 11:31:35
Fotky jsou na www.behej.com
T.
Brno
vl001
27.03.2006 14:38:58
Pánové, gratuluji.
A nezbývá než dodat, že s running observerem už nemůžu od včerejška závodit. Přiblížit se stovce, to je na mne fakt moc…
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
27.03.2006 15:41:26
[quote=running-observer]I když mám takovou štreku, nebudu v měsíčním
součtu konkurovat Mirkovi K. [/quote] Ale on je rozdíl, jestli uběhneš skoro 100km v jednom
dnu, nebo jako já ve 4–5 dnech. Moc pěkný výkon! Taky si dovedu
představit, že tě těch pár km do 100km mrzí. Ale příště to padne,
o tom nepochybuji.
Brno
running-observer
27.03.2006 18:54:43
To vl001: Nepřeháněj My spolu přece většinou nezávodíme na 100 km:-) To Mirek K.:
Díky. To co chybí do 100, mě sice trochu mrzí, ale nenechám si tím sebrat
radost. Někteří byli po závodu zklamáni svým výsledkem, já ne.
Pavel
28.03.2006 16:04:33
Též mi trochu schází slova. Vážně by mě moc nepřekvapilo, kdyby dal running observer za pár let Spartathlon.
Exploser
30.03.2006 10:21:06
[quote=running-observer][quote=Radek]co se týče Balazse, chyba není na
vašem přijímači, on se kluk jeden ušatá přihlásil opačně (myšleno
křestní a příjmení), křestní je opravdu Balazs :) no co byste čekali,
Maďar :D[/quote] No navrhneme pořadateli, aby přihlašovací formulář byl
kromě češtiny a angličtiny i v maďarštině… [/quote] Je to docela
jednoduché, v maďarštině se totiž běžně píše příjmení a pak teprve
jméno, tedy Korányi Balász. Tak to napsal tak, jak byl zvyklý…
Exploser
30.03.2006 10:26:39
[quote=Mirek Kostlivý][quote=running-observer]I když mám takovou
štreku, nebudu v měsíčním součtu konkurovat Mirkovi K. [/quote] Ale on je rozdíl,
jestli uběhneš skoro 100km v jednom dnu, nebo jako já ve 4–5 dnech. Moc
pěkný výkon! Taky si dovedu představit, že tě těch pár km do 100km
mrzí. Ale příště to padne, o tom nepochybuji.[/quote]
[quote=vl001]Pánové, gratuluji. A nezbývá než dodat, že s running
observerem už nemůžu od včerejška závodit. Přiblížit se stovce, to je
na mne fakt moc…[/quote] Ani já už s ním téměř nemůžu závodit.
Navíc těch chybějicích 2,5% do 100 km může být v rámci chyby
měření:)))
Pavel
30.03.2006 15:35:10
[quote=Exploser]Ani já už s ním téměř nemůžu závodit. Navíc těch chybějicích 2,5% do 100 km může být v rámci chyby měření:)[/quote] Beztak je to po započítání odboček na WC, matračku atd. přes 100 :)
Brno
running-observer
30.03.2006 21:53:52
[quote=Exploser]Ani já už s ním téměř nemůžu závodit…[/quote]
Nemůžeš se mnou závodit, když jedeš v sobotu do Prahy, zatímco já
zůstanu v Brně Ale
jsou i jiné příležitosti… Totéž platí pro vl001 a STJ.
Ať tam dobře pořídíte!
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.