Zátopkův zlatý týden
Ústí nad Labem
PetrK
11.07.2008 16:49:24
Ahoj, kdo z vás se chystá jít ve stopách Zátopka z OH v Helsinkách a dát si desítku, pětku a maraton během:) během jednoho týdne? http://www.scmarathonplzen.wz.cz/
PRAHA 6-LADRONKA,HVĚZDA
skritek
11.07.2008 21:41:13
Nazdar, na desítku bych rád jel, nepojede někdo v neděli po poledni z Prahy? Adekvátní příspěvek na benzín je samozřejmostí !!!
Praha-Bohnice
BuckTheBug
14.07.2008 09:55:56
Ahoj, pokud budu fit, poběžím v neděli maraton. Na žádný slušný čast (z mého pohledu) nemám, tak to poběžím hoodně volně – vlastně by to mohl být přípravný dlouhý běh na Kladno. :) A hlavně zátěžový test kotníku.
Šnek
14.07.2008 10:13:18
Ahoj. Já poběžím všechny 3 závody, ale vzhledem k tomu, že v poslední době jezdím hlavně na kole, poběžím ještě pomaleji než obyčejně. 10km – 52–53min, 5km – 23–24min a maratón 4:30–5:00.
Praha
milans
20.07.2008 22:14:16
1.etapa: 10km v Domazlicich Moc hezky zavod, perfektni organizace, v krasnem prostredi (ani mi nevadila ta delsi vzdalenost na dojezd oproti Plzni). Nakonec i prijemny osobacek mne potesil. Dekuji vsem organizatorum a snad se mi povede dojet i na 2.etapu ve ctvrtek – 5km v Plzni.
Brno
dao
21.07.2008 01:01:05
Ve čtvrtek jedu z Brna autem a v neděli také, kdo se chce přidat, tak se ozvěte.
Šnek
21.07.2008 11:34:32
[quote=milans]1.etapa: 10km v Domazlicich Moc hezky zavod, perfektni organizace, v krasnem prostredi (ani mi nevadila ta delsi vzdalenost na dojezd oproti Plzni). Nakonec i prijemny osobacek mne potesil. Dekuji vsem organizatorum a snad se mi povede dojet i na 2.etapu ve ctvrtek – 5km v Plzni.[/quote] Musím potvrdit. Pěkný závod a taky osobák i když zdaleka ne jako tvůj. Potěšil mě ale o to víc, že byl nečekaný. A díky za povzbuzování v závěru. Myslím, že jsi to byl ty, nebo ne?
Praha
milans
21.07.2008 14:01:44
[quote=Šnek]Musím potvrdit. Pěkný závod a taky osobák i když zdaleka
ne jako tvůj. Potěšil mě ale o to víc, že byl nečekaný. A díky za
povzbuzování v závěru. Myslím, že jsi to byl ty, nebo ne?[/quote] Jo, jo
byl jsem to ja. K temhle zavodum to urcite patri a popravde bylo take prijemne
potkat nekoho z fora. Tak hodne stesti ve Ct na 5-tce a v Ne na Marathonu.
Nevim jiste jestli stihnu na 5-tku dojet ikdyz bych rad, ale na marathon se
necitim. PIM mi rekl ze jsem jeste na tyhle vzdalenosti uplne nedorostl. Vsem
ostatnim (ikdyz nechci lezt poradatelum do propagace) – je fajn si zmerit cas
take v zavode na skutecne regulerni draze a vzdalenosti v take prijemne
atmosfere, ale take i pro porovnani. No a konkurenci resp. sve soupere na
10-tce si mohl najit kazdy. To ze mi kenane nalozili par kolecek mi fakt
nevadilo a doufam ze take jim ne
Praha
milans
24.07.2008 22:34:25
2.etapa: 5km v Plzni Moc jsem nevnimal co se deje kolem, ale tentokrat nebyli kenane na 1. a 2. miste, ale Milan Kocourek se mezi ne vklinil. Ja jsem si ustanovil zakladni osobacek 18:45. Na to ze jsem chtel pod 20:00, tak jsem prekvapil sam sebe – nastesti pozitivne. Nedelni marathon uz vynechavam a tak vam vsem kdo pridate i 3.etapu budu drzet palce.
Ústí nad Labem
PetrK
25.07.2008 00:25:07
[quote=milans]2.etapa: 5km v Plzni Moc jsem nevnimal co se deje kolem, ale tentokrat nebyli kenane na 1. a 2. miste, ale Milan Kocourek se mezi ne vklinil. Ja jsem si ustanovil zakladni osobacek 18:45. Na to ze jsem chtel pod 20:00, tak jsem prekvapil sam sebe – nastesti pozitivne. Nedelni marathon uz vynechavam a tak vam vsem kdo pridate i 3.etapu budu drzet palce.[/quote] Gratuluju k osobáku, velmi pěkné na to, že jsi chtěl pod 20.
Praha
milans
25.07.2008 10:34:37
[quote=PetrK]Gratuluju k osobáku, …[/quote] Petre dekuji, ale jak to ze
jsem nevidel na startu, ani v cili Tebe, nebo jsem Te prehlidl – ja totiz
beham v ‚tunelu‘
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.