Berlin-marathon
Ruderer
28.02.2006 11:36:06
Prosím o zdělení zkušeností z Berlína.V podstatě bych potřeboval vědět zda lze uhradit startovné pro více běžců společně či musí každý samostatně.Má někdo tip na dobré ubytování (vzdálenost od startu X cena)? Díky.
Jenik
09.03.2006 11:26:39
V Berlíně jsem byl vloni a bylo to super. Závod má výbornou atmosféru, údajně přez milion diváků kolem trati, což v praxi znamená dost lidí podél celé trati, v centru přímo tlačenice. Bohužel tlačenice je někdy trochu i na trati (40.000 startujících), ale dá se to vydržet. Startovné se hradí platební kartou přes web, je to jednoduché a lze zaplatit za více lidí jednou kartou (vyzkoušel jsem). Nenarazil jsem na jediný problém ani během registrace ani potom. O ubytování nic moc nevím, bydleli jsme u příbuzných. Nečekal bych velkou nabídku v blízkém okolí startu, okolo je velký park, vládní budovy, velvyslanectví a nějaké drahé hotely. Ale městská doprava fungovala výborně, takže bych se nebál bydlet kousek dál.
Praha 9
Lubos M
29.04.2006 13:47:56
Právě jsem zaplatil startovné. Pokud někdo jede taky a nechce jet sám, rád se domluvím na spol. cestě.
Ruderer
06.06.2006 12:48:38
[quote=Lubosh]Tak letos běží i Haile Gebrselassie! K tomu olympijská vítězka Mizuki Nogučiová.....[/quote] .......no,především běžím i já,což zvyšuje Vaší šanci nebýt poslední.:D Proto neváhejte a nach Berlin!!
Praha 9
Lubos M
25.08.2006 19:01:49
Jen tak mimochodem,kdyby jste nevěděli komu v tom davu fandit tak mám číslo 8604 :)
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.