Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Parkour :-) -neklouzat, vydržet,lehký,běhat...

Parkour :-) -neklouzat, vydržet,lehký,běhat...

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Wolfenzi 27.08.2008 23:13:36

Zdravim, chci si koupit nové boty ve kterých budu normálně chodit/běhat a hlavně dělat parkour. O parkouru se rozepisovat nemusim, řeknu co tak od těch bot potřebuju : 1.) podrážka : pořádnou podrážku která nejen že drží někde na hlíně ale která mě nezklame když se odrazim od zdi nebo doskočim na kluzké zábradlí.A sa­mozřejmě aby to všechno vydržela a nezačala se moc rychle ošoupávat. Kvuli tomuhle to asi vypadá na trailové boty, protože normální boty maj strašně klouzavý podrážky. 2.) drůhý důvod pro trail, celkově toho musej víc vydržet. Nepotřebuju aby to bylo nepromokavý a super do lesa, ale aby se to po doskoku na hodně ostrou hranu dokázalo zase vrátit do původního stavu. Teď mám Nike airmax 360 a s těma se něco občas bojim skočit kvuli botám, abych s nima něco neudělal. 3.)žádnej vyhrocenej super trail, nechci aby ty boty byli těžký. Jsem zvyklej na airmaxy tak je těžký abych byl spokojenej, ale co se dá dělat. 4.) nějak rozumně tlumený by měly být, je jasné že kvality nike 360ek to dosahovat nemůže. 5.) Vychází to všechno dost na traily, ale chci abych neměl problém v nich běžet nějaký kilometr nebo sprint na rovné dráze.

– Co jsem si našel na netu tak se mi líbily tyhle botky http://www.behshop.cz/…original.jpg , sice dražší ale tak co se dá dělat :) Byl jsem v A3 sportu a měli tam poslední kus samozřejmě blbou velikost, ale co jsem zkoušel podrážku tak ta je dokonalá. Vypadá obstojně k tomu co očekávám, ale sehnat nikde nejde. Ale zajímalo by mě co navrhnete vy, však tomu rozumíte víc. O cenu se bát nemusíte, když budu mít důvod dám 4k a dražší boty moc nejsou. A co vim tak mám snad chodidlo normální.

a bonusová otázka : K té oddělené patě na těchto adidasech … Kamarád měl tyhle adidasy http://picnic.ciao.com/…31734910.jpg s podobnou patou a ta se mu docela nemilosrdně urvala, sice mu jí pak přilepili (4 týdny…) ale stejně… Myslíte že měl smůlu nebo je to u těchto adidasů s oddělenou patou častější ? Tyhle adistar tr 3 mají v té škvíře dokonce gumu a ta pata jde jakoby trochu sklopit dozadu…

avatar

bugik žena 28.08.2008 20:27:59

ja nevim, jestli je vhodne tu delat reklamu konkretnimu obchodu, ale dneska jsem si byla koupit boty zde: http://www.triexpert.cz/…ka-prodejna/ a musim rict, ze tam maj skutecne i velky vyber a schopneho prodavace, ktery ma prehled a poradi dobre. taky je tam behatko, takze si muzes boty rovnou vyzkouset :)

avatar

Wolfenzi 06.09.2008 12:23:56

No objednal jsem si adistar revolty za 4399, že prý pokračovatel adistar tr 3ek

avatar

kostos muž 01.09.2009 06:43:36

ahoj.kupil som si tiez tento model.mohol by si mi napisat ake mas s nimi skusenosti?

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.