Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Asi špatný typ bot + vložky

Asi špatný typ bot + vložky

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Celkem 740 km
Minulý měsíc 0 km

Design muž 14.09.2008 12:30:11

Zdravím. Mám boty Adidas supernova cushion 7. Pravděpodobně je to typ bot pro mě nevyhovující, protože po delším běhu cítím své kotníky a holeně ještě dva dny. Respektive nebolí mě svaly, ale všechno ostatní. Všiml jsem si, že při běhu se mi levý kotník lehce propadá na vnitřní stranu. Chci se zeptat, je možné kompenzovat pravděpodobně špatný zvolený typ boty speciálními vložkami na míru? Boty jsem dostal a vrátit nejdou, proto je mi také líto je jakkoliv odkládat. Díky

Co se týká ještě stylu došlapu, tak staré boty mám sešlapané jak na vnitřní i vnější straně, ale problém asi bude v tom vychylování kotníku směrem dovnitř.

avatar

Liberec

Celkem 2180 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:54:32 (2009)
půlmaraton: 1:55:58 (2009)
maraton: 4:15:31 (2009)

megatraged žena 28.05.2009 20:23:52

Prosím poraďte,mám podobný problém.Koupila jsem Salomony do lesa, po 10km a víc mě bolí holeně,ještě pak několik dní i v jiných botech.Lze to kompenzovat vložkama? Silniční mám Asics /pro normální nohu + mírná supinace/ ty mi naprosto vyhovují a Salomony jsou pro normální až mírná pronace/podle poradce na zdejším vebu jsem si je oboje našla/.Ale jinak mi v terénu vyhovují, jsou stabilní ,pohodlný a celkem odolný proti vlhkosti.Máte někdo zkušenosti ?Abych nevyhodila další prachy za vložky.Předem moc dík za odpověď.

avatar

Praha 4 - Hrncire

Celkem 375 km
Minulý měsíc 0 km

Ads žena 20.07.2009 14:39:44

Megatraged – bolest holeni. Behani v terenu je narocnejsi na jine svaly nez slinicni beh. Je mozne, ze to neni problem bot, ale svalu na holeni? Ja mam pravidelne bolesti prave holene, uz jsem si zvykla. Docetla jsem se, ze to muze byt zpusobene prilisnou zatezi na te noze. V mem pripade je to mozne, protoze je to na noze, ktera ma mensi preferenci, t.j. obecne ji pouzivam mene, je jen podpurna. Ale jak pises, muze to byt i spatnym typem bot. Muzes je jeste vratit?

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.