Podzimní desítka na dráze Blansko středa 8.10 2008
Brno
milan
06.10.2008 19:46:31
Pokud máte v plánu běžet středečních 10km v Blansku a nemáte zajištěný odvoz z Brna dejte vědět.
Exploser
06.10.2008 20:42:11
To bych možná rád zkusil, Milane, bohužel ale budu někde jinde.
Brno
Petr Kaňovský
06.10.2008 21:40:15
Možná bych to zkusil, ale na stránkách http://www.behy.cz/…a-draze.html jsem příliš informací nenašel, natož pak na odkazu „webu závodu“. Běží se tedy na dráze nebo na silnici? Jaká je výše startovného? Běží všechny kategorie současně (tedy mají všichni start v 16:00)? Stihli bychom být v Brně do 18:00 na vyhlášení výsledků LBP?
Brno
milan
07.10.2008 05:50:18
Přeposílám odpověď ředitele závodu pana Hlaváče:
„Start ve středu 8.října v 17,00 hod. stadion ASK Blansko povrch tartan“
Na výši startovného jsem se neptal.
[quote=kanovsky]Možná bych to zkusil, ale na stránkách http://www.behy.cz/…a-draze.html
jsem příliš informací nenašel, natož pak na odkazu „webu závodu“.
Běží se tedy na dráze nebo na silnici? Jaká je výše startovného? Běží
všechny kategorie současně (tedy mají všichni start v 16:00)? Stihli
bychom být v Brně do 18:00 na vyhlášení výsledků LBP?[/quote]
Brno
Petr Kaňovský
07.10.2008 08:59:25
Aha, díky. V tom případě tam nepojedu, protože bych se rád viděl s některými běžci na vyhlášení LBP, které je od 18:00 shodou okolností v Novém Lískovci, kde bydlím. Děkuji ale za nabídku.
Brno
milan
07.10.2008 09:44:36
V pohodě, Blansko není tak daleko, aby se člověk sám nemohl projet na dráhovou desítku. Zase jich v Brně a okolí moc nebývá…
[quote=kanovsky]Aha, díky. V tom případě tam nepojedu, protože bych se rád viděl s některými běžci na vyhlášení LBP, které je od 18:00 shodou okolností v Novém Lískovci, kde bydlím. Děkuji ale za nabídku.[/quote]
Brno
milan
08.10.2008 20:08:29
Krásný, malý závod za ideálních podmínek. Na startu se nás sešlo kolem třiceti, tak jsme se na dráhu krásně vešli. S Forestem jsme vyrazili trochu rychleji (3:53/km) než se slušelo, ale po třetím km jsme srovnali tempo na reálnější 3:58–4:00/km. Pořád jsem čekal Forestův nástup, ale byl ke mě dneska mimořádně milosrdný. Poslední kilák jsem šel 3:57 min., Forest rychleji, bo mohutně stahoval můj mírný náskok. Čas 39:40min.?, Forest těsně za mnou.
Dík pořadatelům panovala pohodová téměř rodinná atmosféra. Velice rád jsem využil možnost zaběhnout si přesnou desítku na kvalitním povrchu.
Brno/Havířov
forest
08.10.2008 20:20:13
Tak konečně regulérní desítka pod 40 (39:46). Ano, přiznávám – trošku jsem se zadýchal :) Milan se mi 10 kol před cílem trošku cuknul a najednou byla mezi náma konstantní mezera, kterou jsem stáhl až na posledním kiláku (cca 3:45) na rozdíl 5 sekund. Počasí mi sedlo (teda až na jídlo, které jsem na finiši málem odplivnul ze žaludku) – nefoukalo a nebyla nepříjemná podzimní kosa, která bývá odpoledne na podzim, když se běží v tílku a kraťasech.
Alespoň motivace pro další trénink.
Brno
rk
08.10.2008 20:38:07
Gratuluji Milanovi i Forestovi k pěkným časům. Jen fajn, že jste se celou dobu hecovali. Sám jsem si ještě netroufnul závodit, takže jsem byl ušetřen vašeho dvojího předbíhání o kolo :)
Brno
milan
08.10.2008 20:55:04
Díky Radku. No hecovali, spíš jsem si připadal jako vodič, jen jsem zavčas neodstoupil. Měl jsem strach se ohlédnout dozadu. :D
[quote=rk]Gratuluji Milanovi i Forestovi k pěkným časům. Jen fajn, že jste se celou dobu hecovali. Sám jsem si ještě netroufnul závodit, takže jsem byl ušetřen vašeho dvojího předbíhání o kolo :)[/quote]
Brno
Petr Kaňovský
08.10.2008 21:37:26
K pěkným výkonům všem gratuluji. Nakonec jsem asi mohl jet, protože pan Kocourek čekal na začátek vyhlašování až do cca. 18:45, kdy dorazili autem někteří běžci z Blanska, to jsem ale předem nevěděl. Nicméně nevadí, určitě to vyjde příště.
Brno
milan
11.10.2008 18:12:27
Výsledky jsou na http://obl.ic.cz/
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.