Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Oblečení » pomozte s vyberem bundy

pomozte s vyberem bundy

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Pardubice

10 km: 0:49:48 (2008)
půlmaraton: 1:58:16 (2009)
maraton: 4:25:03 (2009)

chupascz muž 09.10.2008 11:03:39

ahoj, potreboval bych poradit s vyberem bundy. rozhodl jsem se po dukladnem pruzkumu internetu pro bundu od illumiNITE. a tam se nemuzu rozhodnout kterou vzit. do finale se vicemene dostala SWITCHBACK INVERTOR JACKET ( http://www.e-levne.com/…uct_info.php?… ) a Windjammer JACKET ( http://www.e-levne.com/…uct_info.php?… ). o obouch jsem procital bezecke zkusenosti, ale stejne se nemuzu rozhodnout. u prvni se mi libi odepinaci rukavy u druhe je to zase softshell, s kterym mam dobre zkusenosti u bundy na kolo (bunda pro –10stupnu a niz). prvni je z „obycejnejsiho“ materialu, druha se zda byt zateplena.

chtel bych si poridit bundu, ktera bude fungovat od nejakych 12–15 stupnu (podzim, jaro) az nekam k te nule. spise hledam dobrou prodysnost, dychatelnost a moznost velkeho vetrani pres pruduchy. dost se pri behu potim. zaroven by ale mela dobre chranit proti vetru. prilehava a aby po propoceni moc nestudila. destova odolnost mirna. zateplovaci efekt moc nepotrebuju. mam dost funkcniho pradla.

tak jak to vidíte? nebo mám vybrat jinou? dik

avatar

rorda8 muž 23.04.2009 23:40:19

I mě by to zajímalo, kdyby se někdo chtěl opětovně podělit o své zkušenosti … ;)

avatar

Brno

Celkem 356 km
Minulý měsíc 0 km

aar0n muž 24.04.2009 09:35:33

illumiNITE zkusenost nemam ale jestli ses rozhodlej pro tuto znacku tak proc ne. libi se mi na nich jejich reflexni prvky=bezpecnost. ale bohuzel sem nemel moznost si tuto znacku nikde vyzkouset tak sem se rozhodl pro jinou..

pouzivam Hannah Arenas (http://www.hannah.cz/…-arenas.html) ve sleve v Brne byla cena 1090Kč. a jelikoz mi sedla tak proc bych ji nebral :)

reflexni prvky ma taky i kdyz ne tak vyrazne jak to maji bundy IllumiNITE. Je velmi prodyšna a zaroven odolna proti vetru a lehcimu desti ( i kdyz sem bezel kratsi dobu cca 25min v normalnim desti tak sem i tak nepromokl). pouzivam ji hlavne na jare a na podzim v chladnejsich (0–10°C) ranech nebo vecerech nebo kdyz lehce poprchava. s vrstvou funkcniho pradla a dalsimi vrstvami sem ji pouzival i v zime (max –7°C) a zadnej problem.

Motto: http://nikeplus.nike.com/plus/profile/Paul_Rough/
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.