Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Boty obecně » Boty MIZUNO, dát na radu prodavače?

Boty MIZUNO, dát na radu prodavače?

Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

Náchod

_Honza_ muž 10.02.2009 18:54:26

Čau, dnes jsem byl v obchodě kvůli botám, mam 65kg,183cm,16­let(ještě porostu). Budu doplňkově běhat k mému sportu tak 2× týdně po zpevněných lesních cestách a někdy po vedlejší silnici.

Přišel jsem do obchodu a už z dálky na mě koukal super nový stroj na měření nohou (udělají mi to měření, jen jsem dnes u sebe neměl peníze=)), s prodavačem jsme si půlhodiny povídali a já při stálém opakování pronace,supinace (nevím jestli to je dobre =) ) jsem se dostal do jeho očí jako „chytrý mladý muž“. Beru v potaz, že je to přeci jenom prodavač a je to kšeft, na druhou stranu mně hned poradil…

nabídl mně boty MIZUNO WAVE AZURE našel jsem je zde podle obrázku…http://ww­w.sportovnisvet­.cz/index.php?id=&kat­=&zbo=0000221641 jsou nejpodobnější jako jsem měl na noze..nejspíš to sou ony i cena odpovídá, říkal,že to je super sleva. Do nich mně chce dát speciální vložky za 700 (mám plochou nohu), ale to se potvrdí až po tom měření.

Jak by jste poradili vy prosím? Jsou tyto boty dobré za cenu 1300kč? nebo se mám poptat u něho po jiných?

Díky

avatar

Náchod

_Honza_ muž 13.02.2009 15:27:09

=) dobře tak nedostanu radu no…

avatar

burak muž 13.02.2009 16:18:02

Nebyl bych ochoten davat penize za to, ze mi zmeri nohu, aby mi mohli prodat boty.

Pokud jde o vlozky, nechal jsem si je pred casem udelat (nechal jsem se ukecat od doktora) a na behani je nepouzivam (Mam je v pohorkach, vlastne je pouzivam jen, kdyz nosim batoh. S batohem jsou dobry.). Duvodu je nekolik:

  1. mam vic bot a nechce se mi vlozky prehazovat
  2. je problem si koupit boty – v krame se netvari na to, ze bych jim mel v botach prohazovat vlozky. Ty zdravotni vlozky jsou totiz tlustsi nez original vlozky, takze bez nich nejde zjistit, jak bota sedi
  3. zjistil jsem, ze to jde i bez nich

Takze vlozky bych nedoporucil, pokud nemas zdravotni problemy. Nizsi klenbu mam taky.

Podle http://www.behej.com/…selector.php by Mizuno Wave Azure mely stat 1599 Kc, pricemz ty ceny jsou doporucene od vyrobce, obvyle koupis za min. Tomu, co ty popisujes navic uplne neodpovidaji. Rekl bych, ze to zas tak super cena neni a ani to mozna neni to, co hledas. Zkus ten shoe selector, mam pocit, ze se docela trefuje. A napred bych si vybral, jaky typ bot chci a pak bych ho shanel (a ne naopak, kdy zjistis, co maji a pak se zkousis presvedcit, ze je to ono). Asi jsem te nepotesil.

avatar

Náchod

_Honza_ muž 13.02.2009 20:05:16

Jasně, ale já jsem zapomněl dodat, že já vybrané boty měl i vypsané, ale prodavač na mně vylítl s botama Mizuno, že to oni propagují a ,že jsou super… proto se ptám, já sem je totiž nikde na netu ještě neviděl. Jinak

avatar

Praha

Celkem 52442,8 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:42 (2006)
půlmaraton: 1:36:28 (2006)
maraton: 3:39:37 (2006)

Štefan muž 13.02.2009 21:52:35

[quote=_Honza_]Jas­ně, ale já jsem zapomněl dodat, že já vybrané boty měl i vypsané, ale prodavač na mně vylítl s botama Mizuno, že to oni propagují a ,že jsou super… proto se ptám, já sem je totiž nikde na netu ještě neviděl. Jinak[/quote] Já mám s mizuno super zkušenosti, běhal jsem před tím v NB, sauconech, adidasech, nike, ale mizuno mi sedli nejlíp. měl jsem loni dvoje Mizuno rider 11, teď jsem si dovolil v akci triexpertu koupit Mizuno Nirvana a rider 11. Ty Nirvany jsou těžší, jsou to tréningové boty, které by měli hodně vydržet. Mají tam i speciální boty pro těžší váhy.

Motto: Dnešní den s úsměvem. When troubles attack you, just smile them away.
avatar

Náchod

_Honza_ muž 14.02.2009 11:29:22

[quote=mapo]když tedy mají ten super stroj na měření za poplatek (když to není zadarmo, tak ať s tím jdou někam…[/quote] Ten stroj je od značky Mizuno a proto když si koupím potom boty mizuno tak nic neplatím, když si koupím jinou značku zaplatím 200kč.

[quote=Štefan]Já mám s mizuno super zkušenosti…[/quote] Díky za názor

avatar

spaca muž 14.04.2009 17:28:34

tak jsem koupil sve prvni origo bezecke boty-Mizuno Wave galaxy-a je pravda,ze je to teda fakt poznat.Zacinal jsem v nejakych „bezeckych botach noname z Lidlu“.nenabeham nejak extra moc-40–50km za tyden,beham cca trictvrte roku,ale ten rozdil je fakt markantni.Nevim,ale mam pocit,ze snad na znacce boty ani tak moc nezalezi,spis musi sednout tomu kteremu bezci na nohu a do stylu,takze bych o tom zmereni nohy asi pouvazoval.takze vyber boty bude podle mne metoda pokus omyl-muzes posbirat co nejvic informaci,nechat se pomerit,pocitat se svou pronaci,doslapem ale jak se budes citit v botach poznas po prvnich cca peti-sesti bezich,az si bota sedne na nohu.No a pokud nesedne-smula a priste zkusis jinou.Je ale fakt,ze pokud budes vybirat podle doslapu,prona­ce,typu terenu,sve vahy,typu odrazu,poctu km( pouzijes v behshopu BEZCUV KOMPAS)tak ta varianta „nesedne“je minimalni.drzim palce pri spravnem vyberu dej vedet jak to dopadlo

avatar

Chrudim

Celkem 2862 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:42:51 (2013)
půlmaraton: 1:33:44 (2013)
maraton: 3:45:17 (2013)

PetrCR muž 14.04.2009 21:09:13

Mám problém na svoje nohy nějaké boty napasovat a asi před dvěma roky mi docela padly Mizuno Azure (tyto http://www.akcniceny.cz/…pele-245208/). Teď už mám třetí pár a v zásobě ještě jedny (první jsem kupoval za 1300, další za 1000 a když jsem chtěl ještě jedny do zásoby, tak je dali do výprodeje za 500, takže jsem vzal rovnou dvoje :-) Běhám celoročně silnice i lesní cesty cca 100–120km měsíčně a jsem s nima spokojený, kloužou akorát v kopcích na mokré trávě a samozřejmě na ledě, ale to bude dělat asi většina. Nemůžu porovnávat s jiným typem, protože jsem zatím jiné padnoucí nesehnal. Boty jsou to odolné, nikde mi nic neprasklo, podrážky sešlapané, ale stále se vzorkem, jediný problém vidím v tom, že po cca 500km už to není ono, ne že by netlumily, ale jsou asi prošlápnuté a pata klesne níž, takže na běžné chození potom v pohodě, ale na delší běhy moc ne. Po této zkušenosti mám docela obavy s investicí do dražších bot. Je pravda, že vážím kolem 95kg, ale výrobci běžeckých bot s vyšší váhovou kategorií asi nepočítají. Na Honzových 65 kg by mohly být ty Azure na delší dobu, ale musím poznamenat, že jsem si zkoušel i ty novější v černém provedení a ty mi na noze neseděly.

Jinak v Chrudimi mají (snad ještě) asi Rider 11 (jestli nebyly ještě jiné v hnědé barvě jako je zde http://mizuno.merrell-mizuno.cz/…ave-Rider-11 za 1500 Kč.

Motto: Není důležité vyhrát, ale doběhnout ve zdraví do cíle.
Nalezené položky: 8 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.