Veteránská pětka na dráze
Bering
28.05.2009 00:45:32
Fotky ze včerejší Veteránské pětky na dráze najdete na: http://bfr.rajce.idnes.cz/…anska_petka/
Praha
milans
28.05.2009 20:14:22
Skvělé podmínky, skoro ideální počasí, prostě super závod a navíc
ještě hezčí fotky. Viděl jsem Tě že fotíš, ale kdybych věděl že je
budeš prezentovat na fóru, tak se nebudu tvářit tak utrápeně
karolína
28.05.2009 22:42:26
chválím všechno – prostředí,fotky,počasí a hlavně obdivuju organizátory – hlásili mezičasy i počty kol do cíle – opravdu skvělé!!
Jesenice
johny
29.05.2009 09:38:23
Taky se přidám. Byl to super závod. Organizace, prostředí skvělé. Moje první ofigo pětka na takovém povrchu. Škoda jen, že jsem nakřáplej, mohl jsem to ještě o pár sekund ztáhnout :).
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
29.05.2009 13:16:29
[quote=johny]Taky se přidám. Byl to super závod. Organizace, prostředí skvělé. Moje první ofigo pětka na takovém povrchu. Škoda jen, že jsem nakřáplej, mohl jsem to ještě o pár sekund ztáhnout :).[/quote] A já na ní letos zapomněl! A přitom počasí bylo báječné, chladné. Ale dneska bych vedle bundy po ránu unesl i ty rukavice, jak to pěkně foukalo :)
Jesenice
johny
29.05.2009 20:53:07
[quote=Mirek Kostlivý][quote=johny]Taky se přidám. Byl to super závod. Organizace, prostředí skvělé. Moje první ofigo pětka na takovém povrchu. Škoda jen, že jsem nakřáplej, mohl jsem to ještě o pár sekund ztáhnout :).[/quote] A já na ní letos zapomněl! A přitom počasí bylo báječné, chladné. Ale dneska bych vedle bundy po ránu unesl i ty rukavice, jak to pěkně foukalo :)[/quote] Příští rok Ti to když tak připomenu :). Docela mi dělalo problém si počítat kolečka :). Do 6 kola to šlo, a pak jsem to už přestal počítat. Prostě jsem měl s tím problém :). Orientoval jsem se podle času a hlavně běžce, který běžel od startu se mnou a v cíli byli dříve o cca 200m. Nedokážu si představit, že bych na dráze běžel desítku :).
Praha
milans
29.05.2009 23:55:23
[quote=johny]… Docela mi dělalo problém si počítat kolečka :)…[/quote] Pořadatelé se snažili je hlásit při každém průběhu cílem, ale možná se to ne vždy v tom davu dařilo. Určitě pomůže sporttester kde si nastavíš na displey počet úseků (např. okruh na oválu) a buď mačkáš lap, nebo si nastavíš pozici pro auto-lap. Orientovat se podle uběhnuté vzdálenosti měřené GPS na 400m oválu není zrovna to nejpřesnější. Orientace podle momentalního mezičasu je asi nejběžnější pokud víš na kolik asi zrovna běžíš.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.