Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Sporttestery a deníky » Slouceni dat ze Sporttesteru a GPS navigace

Slouceni dat ze Sporttesteru a GPS navigace

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

gamma muž 06.10.2009 21:19:50

Ahoj,

rad bych vedel, zda se nekdo zabyval myslenkou ci zda nejaky program (idealne SportTrack) resi moznost souceni dat z SportTesteru a GPS navigace. O co mi jde: jiz nejaky patek mam kvalitni GPSku, kterou zaznamenavam vsechny sve vylety at chuzi nebo na kole. Tyto udaje pouzivam napr. pro prirazeni GPS k fotkam a pro „studium“ zakladnich informaci o mych cestach.

Lze tato data z GPSky (umim vyexportovat do ruznych formatu i s casem) sloucit s treningovymi daty? Nemusel bych pak kupovat GPS pod ci sporttester s GPS. Umi toto nejaky program nebo umoznuje to nejaky vyrobce sporttesteru? Nebo toto automaticky umi nektery z programu pro vyhodnoceni treningu? Jelikoz sporttester zaznamena start a stop treningu, staci jen prislusny casovy usek z GPS zaznamu vzit a priradit ke konkretni aktivite.

Diky za tipy a napady, Gamma

Motto: Foceni s manualnimi skly zije! http://manualniskla.cz
avatar

Celkem 5414 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:48:27 (2008)
půlmaraton: 1:44:14 (2009)
maraton: 4:55:57 (2007)

Jecminek.Maselnik muž 07.10.2009 12:51:57

no jestli máš sporttester, který podporuje export dat ve formátu, který zvládne sporttracks, není nic jednoduššího, než naimportovat data z hodinek a potom z gps a při importu zvolit „update activity“, to sporttracks umí. Pokud Tvůj sporttester nic takového nepodporuje, můžeš naimportovat data z gps a zvolit manuální úpravu dat a hodnoty ze sporttesteru dopsat do formuláře ručně.

avatar

gamma muž 07.10.2009 22:17:53

Diky za odpoved. Budu to zkoumat az dostanu realna data. Koupil jsem Polar S725× a na internetu jsem detaily nenasel. Kazdopadne mi prijde hloupe si kupovat za 3k GPS, kdyz uz jednu mam a vyrazne lepsi nez nabizi Polar. Sezenu irda a zacnu si hrat.

Motto: Foceni s manualnimi skly zije! http://manualniskla.cz
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.