Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecký trénink » Hodne technicke znacene traily?

Hodne technicke znacene traily?

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

tempnick muž 30.12.2017 01:01:06

Zdravim, chci se zeptat na vase tipy na technicky narocne trailove trate kdekoliv ve strednich a severnich Cechach. Abychom si rozumeli, postupem casu jsem dospel k tomu ze nejvic bavi trate kde si musim neustale davat pozor na to kam slapu a vybirat idealni stopu abych bezel co nejvic plynule. Mam rad neustale zmeny vysky, primerena stoupani i sebehy a kdyz je na trati spousta korenu nebo kameni.. Behal uz jsem ve spouste CHKO a horach a mam docela obtize takovy typ trate najit.. jasne, muzete rict ze muzu ve kterymkoliv lese behat proste nekde mimo znacene trasy a budu tam mit prekazek az to nebude hezke a asi mate pravdu, jenze takovou trasu si jentak nezapamatuju a mohl bych se ztratit, chtel bych aby ta trasa byla cela znacena pro pesi turistiku abych ji porad moh bezpecne opakovat a porovnavat si casy.. pro predstavu moje nejoblibeneejsi trasa co jsem kdy behal je tato v Kokorinsku:

https://en.mapy.cz/turisticka?…

Tahle trat ma vsechno co chci, stoupani, klesani, caste zatacky, semtam hluboky les, semtam otevrene vyhledy, spousta korenu takze je hodne narocny na pozornost i pomaly beh natoz rychly. Doslova kazdy metr trate je jiny nez predchozi, to miluju. Tohle leto jsem si ji probeh snad 30×, byt bydlim o 30km dal. Skoda je prave ze takhle zajimavych jen 3.7km, vsechno predtim a po tom uz neni technicky nijak narocne. Bylo by super kdyby mohlo byt takhle technickych treba 10–15km v kuse. Nic takoveho jsem zatim nenasel. Co moc rad NEMAM jsou hodne dlouha nebo strma stoupani, stejne tak umele schody nebo zebriky kde se kvuli narocnosti musi prejit do chuze nebo dokonce pouzit ruce, to pak ztratim flow.. Proste trate kde je teoreticky mozne bezet hodne rychle ale v praxi je to tezke ne ani tak kvuli fyzicce jako kvuli psychicke narocnosti/sou­stredeni.. Muze to byt kdekoliv ve strednich nebo severnich Cechach. Nadmorska vyska nehraje roli, ale z mych zkusenosti vyssi pohori jako Krokonose pro me zajimave nejsou protoze jsou budto zcela technicky nenarocne (jako hrebenovky) nebo obsahuji moc ostra stoupani kde se proste rychle bezet neda.. takze vetsi sanci davam prave treba Kokorinsku, Ceskemu raju a tak.. Diky a snad se najde nekdo s podobnou preferenci trati :)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.