Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Běžecké závody » 15.05. 2010 – Občovský duatlon 3,5 běh – 30 kolo – 3,5 běh

15.05. 2010 – Občovský duatlon 3,5 běh – 30 kolo – 3,5 běh

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
avatar

noemi muž 17.02.2010 14:20:27

Občovský Duatlon jsme před loni zařadili jako nováčka seriálu BA a hned v prvním ročníku se ukázalo, že běh a horské kolo, je kombinace, která dá leckterému i trénovanému sportovci pořádně zabrat V květnu se na vás opět těšíme a jsme zvědavi na porovnávání časů loňského a letošního ročníku. V sekci mapy jsme umístili mapku závodu, takže již můžete obhlížet trať a případně již trénovat přechod z běhu na kolo. Terén je spíše rovinatý a jede se po asfaltu.

Start bude ve 14:00 hodin Prezentace od 11:00 hodin do 13:30 hodin před místní restaurací nebo v jejím sále (při nepřízni počasí).

Startovné

  • 200,– Kč zaplacené do 13.5.2010 převodem na účet 155 55 45 18 / 0600, jako variabilní symbol použijte čas online registrace, který uvidíte v seznamu přihlášených. Číslo prosíme zadávejte bez mezer a teček. příklad: 20:34:15 var. symbol 203415
  • 300,– Kč registrace na místě

Startovné zahrnuje pořadatelskou službu, občerstvení při závodě – iontové nápoje, banány, sušenky a energetické tyčinky, a občerstvení po závodě – páreček či klobásku s pivečkem (alko i nealko). Při dobrém počasí budeme po závodě opékat vuřty. Stornovat účast s předem zaplaceným startovným lze do 10.5.2010 včetně Tričko pro prvních 150 přihlášených.

Kontakt: MUDr. Zbyněk Mach, Občov 45, Příbram 261 01, zmach(at)seznam.cz

Trať: Běžecká trať (cca 3,5km) vede po polní cestě z návsi v Občově přes louku na návrší nad Občovem (zde je hezký výhled do kraje, takže máte možnost se porozhlédnout Následuje seběhnutí opět po polní cestě do části obce Suchodol s názvem Liha, kterou již proběhnete po asfaltce až ke křižovatce se silnicí mezi Suchodolem a Občovem. Po této silnici (doporučujeme běžet spíše po její pravé straně, abyste nemuseli přebíhat) doběhnete po jednom kilometru zpět do Občova, kde přesednete na svá kola.

Cyklistická trať na kole budete pokračovat na okruh Občov-kopec Pichce-Žírovy-Pičín-Kotenčice-Suchodol-Občov. Tento okruh musíte zdolat dvakrát. Ujedete tak na kole asi 28 km. je vedena na pravou ruku, abyste měli většinu tratě přednost. Tu ovšem musíte bezpodmínečně dát v obci Kotenčice na návsi, kde přijíždíte sice zprava, ale po vedlejší silnici !!!

No a na závěr si dáte ještě jednou běžecké kolečko a budete sprintovat do cíle, kde vám změříme čas.

Věcné ceny pro první tři v každé kategorii budou předány přibližně v 17:00 hodin.

Podmínky účasti: Každý účastník startuje na vlastní nebezpečí. Jede se a běží za plného silničního provozu (proto doporučujeme zopakovaní si pravidel silničního provozu, která je nutné ctít a hlavně se jimi řídit a dodržovat je!!!). Závodník je povinen dodržet trasu závodu, mít po celou dobu cyklistické části na hlavě cyklistickou přilbu a řádně připevněné startovní číslo. Nedodržení těchto povinností povede k diskvalifikaci závodníka.

Upozornění: Kolo se jede pouze po silnici a každý může jet na jakém typu BEZMOTOROVÉHO kola chce. Jelikož je velká pravděpodobnost jízdy ve skupině, nebudou podle pravidel cyklistiky povelena loukoťová kola. Jízda v „háku“ je povolena.

Parkování: Prosíme všechny účastníky, aby dodržovali pokyny pořadatelů a sledovali informační cedulky při parkování svých vozů !!!

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.