FuelCell RC Elite
achilles 09.02.2022 10:41:36
Zdravím, máte už někdo zkušenost s touto botou? Cena začíná být příjemnější.
blackseal 09.02.2022 17:12:57
Ja ich mam, ale zatial som ich pouzil len 2 krat na nejake virtualne preteky a asi dvakrat aby som si zvykol. Podla mna su ok. Velkost mi sedi, ale uprimne by som nevedel potvrdit, ze su o poznanie rychlejsie ako ich lacnejsia verzia, ktoru mam ako treningove boty. Neviem ci ten cas co mas na desine uvedeny v profile je aktualny, ak ano, je otazne, ci ich uplne vyuzijes. Tiez je otazka techniky behu, ak behas s doslapom na paty, tak su podla mna pre Teba zbytocne. Ked mam porovnat s adidas adizero ktore mam z roku 2019 su pohodlnejsie a ak nie rovnako rychle ci nebodaj rychlejsie, nie su ovela pomalsie :).
luskac 10.02.2022 09:06:53
Bežal som v nich maratón a sú také ako píšu – ľahké, pohodlné a pocitovo rýchle. Aj po 30-tok km som mal nohy svieže, neboli „obúchané“, určite si ich zoberiem na ďalšie 1/2M a M. Mesiac predtým na 1/2 polmaratóne som mal Adidas Boston 10, ktoré sú o 50% ťažšie, o 100% tvrdšie a tiež som si zabehol osobák. A to som bol z Boston 10 hodne sklamaný, predchádzajúce verzie 7–8–9 boli moje obľúbené, skvele sa v nich behalo všetko. Preto som si na M namiesto Boston 10 kúpil FuelCell RC Elite a neľutujem, za mňa doporučujem.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.