Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Trénink podle Z. Smutného: Zdraví máme jen jedno [článek]

Trénink podle Z. Smutného: Zdraví máme jen jedno [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Praha-východ

Celkem 4388 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:39:39 (1970)
půlmaraton: 1:31:16 (1970)
maraton: 3:22:27 (1970)

Vanda žena 12.01.2009 10:41:27

no, to sedí, jsem taky „nulka“ a taky pro mně dlouho platilo, že se všechno rozběhá a jsou simulanti všichni, co to tak nedělají:) sice mně nic vážnějšího nikdy nepostihlo (snad i proto, že mám vystudovanou medinu a ještě předtím Skolu životního stylu se zaměřením na masérství a rekondici, tedy hodně blízko fyzioterapie a chvíli v tom taky pracovala a tak včas couvnu když by už opravdu mělo jít do tuhého), ale že bych úplně vypustila všechno, to asi ne..spíš více naslouchám svému tělu, srovnávám to s možnostmi a vlastnostmi tkání hlavně (ale nejen) pohybového aparátu a vím tedy co si mohu dovolit, přidám taky více regenerace

Motto: We are the champions, my friendwe keep on fighting till the end...

Praha

jiri muž 12.01.2009 15:37:12

Souhlasím se závěry p. Smutného, jen prosím neodvozujte chování lidí od jejich krevní skupiny, to je nesmysl. Pro ty, co to bez běhu nemohou vydržet (a já se k nim bohužel počítám), i když se necítí úplně ve své kůži, alespoň neběhejte (o závodění ani nemluvě), máte-li zvýšenou teplotu.

Jiří Wallenfels

administrator 03.04.2010 13:32:43

Pokud se divíte, s jakým tématem přicházím, vězte, že mě k tomu vede toto roční období plné všech možných i nemožných nemocí a hlavně také to, že většina sportovců, běžce nevyjímaje, má tendenci bagatelizovat jakékoliv onemocnění, při kterém nejde přímo o život.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.