NEDĚLNÍ SLOUPEK: Co přináší život [článek]
AKRIM
15.02.2009 09:40:18
Co přináší život
Podat pomocnou ruku všichni neumí nebo nechtějí.
Opět vidím,že máte v sobě hodně citu a snahu druhému pomoci.To se velmi
cení.Teď bude záležet na tom,jak bude přijata.Přeji a držím palce,aby se
to povedlo.
keane1980
15.02.2009 21:41:57
On je to asi záměr…ale stejně jako minule vůbec nevím, o koho v článku šlo. Ale napsáno je moc dobře
Praha
mapo
16.02.2009 14:15:38
Myslím, že tu nejtěžší práci už udělal sám, bojoval sám se sebou a
vyhrál-zatím…
Podaná ruka, dobré slovo a čas věnovaný tomu druhému je to nejcennější,
co můžeme dát. Co můžeš udělat zítra, udělej raději dnes, protože
zítra už to nemusíš stihnout.
Držím palce a přeju vše dobré.
runner04
17.02.2009 21:53:01
Já tuším kdo to je. Skvělý mílař a dobrý kamarád z Ivanovic u Vyškova.
Luleč
peha
18.02.2009 07:47:08
>> runner04, 17. 2. 2009 21:53:01
to tušíš dobře, já ho pamatuju z období dvou sezón, kdy jsem začínal a on byl pro mne idol, při cestách na závody dokázal bavit celý autobus, absolvoval 4 disciplíny a náladu udržoval pořád skvělou.Když před posledním závodem v r. 1993 prohlásil : pokud nepostoupíme končím, nikdo to nebral vážně. Nepostoupili jsme a další sezóny jsme na něho čekali marně…už se neobjevil.Také jsem ho potom několikrát potkal na fotbale, a nevěřil jsem svým očím, jak může dopadnout skvělý sportovec, když se podívá až na dno…Držím mu pěsti aby se z toho dna pořádně odrazil a už zůstal nahoře.
administrator 03.04.2010 13:32:46
Objevil se znenadání. Na jaře v pětaosmdesátém. Přišel na stadion, čišela z něj touha něco dělat. V té době jsem cítil, že je třeba něco změnit. V naší tréninkové skupině byla po tvrdé zimní přípravě ponurá nálada. Všichni byli podráždění a navíc nervózní před prvními jarními závody.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.