Střepiny z běžeckého života - Alena [článek]
sirpetr
09.03.2009 22:45:14
Pěkné běžecké střípky. Je to psáno s takovou lehkostí a nadhledem, že se mi skoro nechce věřit, že je to pravda.
Z.Smutný
10.03.2009 08:06:24
>> sirpetr, 9. 3. 2009 22:45:14
Jsem rád, že se to dá číst a zároveň dodávám, že jsou to vše pravdivé události z mého života. Pokud vyjdou i další, nebudou mezi nimi jen takhle optimistické. Tady, v okolí Vyškova všichni ví, o kom je řeč.
Brno
milan
10.03.2009 11:35:28
Jen houšť podobným příběhům. Osudy lidí jsou mnohem zajimavější než slevy ve Sportissimu nebo náborové akce PIMu.
Ads
10.03.2009 12:00:21
Pekny clanek. Chapu i jeji beh. ja mam take zasadni problem s rychlejsim behem. Bezet tempo i jen 100 metru je hruza. Kdyz vim, ze mam ubehnout 15km, tak mi staci vedet toto, zacnu bezet a po cca 5km postupne zrychluji. Mam zmereno, ze ke konci bezim dokonce o 25% rychleji nez na zacatku. A takovyto beh me strasne bavi. Vsechny verejne dostupne treningove materialy (aspon ty ktere jsem videla), jaksi s timto vubec nepocitaji a predpokladaji, ze bezet tempo neni pro cloveka problem, ale pro me bohuzel ano :(
administrator 03.04.2010 13:32:48
Jednou, v šerém dávnověku mého trenérského mládí, jsem sledoval atletické závody vyškovského gymnázia. To byl tehdy můj nejoblíbenější způsob lovu talentů. A že se jich takto dalo najít. Se mnou tam byli i někteří členové mé tréninkové skupiny.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.