Trénink se Z. Smutným: Léto a prázdniny - ideální doba na trénink [článek]
Choceň/Chomutov
obrik
13.07.2009 14:23:35
Rád bych se zeptal na ty pondělní tréninky. Jedná se o výklusy se 100m rovinkami. Já jdu výklus jen tehdy, když jsem z předchozího tréninku/ků fakt unavenej a potřebuju vyklusat, zregenerovat. Běžím ve velmi nízké intenzitě do 65% TFmax cca 6–8km. Chci se zeptat, nějak mi tam nejsou jasné ty rovinky. Ty jsou v průběhu toho běhu, nebo až na konci? K čemu jsou tam zařazeny? Pomohou mi lépe zregenerovat? Jak moc naplno se běhají? Když běhám 100m úseky za 14,0 sec, za kolik mám běhat tyto rovinky? Díky moc, Petr.
Ústí nad Labem
PetrK
13.07.2009 15:30:26
>> obrik, 13. 7. 2009 14:23:35
Ahoj, rovinkám byl věnován jeden celý díl tréninkového seriálu
Zdeňka Smutného. Informace, které hledáš, najdeš tady:
http://www.behy.cz/…rovinky.html
Petr Kostovič, redakce
Z.Smutný
13.07.2009 18:34:35
>> obrik, 13. 7. 2009 14:23:35
Rovinky v pondělí se běhají až po skončení výklusu a jdou se uvolněně a technicky na dobrý pocit z běhu, rozbíjí se tím pohybový stereotyp a pomůžou ti uvolnit svaly a urychlit regeneraci.
administrator 03.04.2010 13:32:59
Možná se vám to tak nebude zdát, ale přesto si za tímto nadpisem k povídání o dalším přípravném letním cyklu stojím. Neumím si představit lepší podmínky pro běhání, než je dlouhý den v létě, spojený s optimálním počasím.
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.