Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Kde se skrývá příčina bolestí Achillovy šlachy? [článek]

Kde se skrývá příčina bolestí Achillovy šlachy? [článek]

Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední

šaryl muž 20.08.2009 18:56:56

Nechci se opakovat,ale vše se točí kolem volných radikálů a úbytku přirozené tělní látky koenzymu Q 10 vlivem stáří či velkého zatěžování až přetěžování u mladých organismů . Zatímco u mladých stačí jen více a včasně regenerovat,pří­tomný koenzym Q 10 v těle z velké části zajistí u nich správnou regeneraci,pak u stárnoucích je potřeba tento preparát již pravidelně užívat .Totiž začíná chybět a po padesátce již chybí zcela. Stačí si to důkladně prostudovat – zavčasu – a je možno ještě mnoho zachránit .Tedy jsem si to dovolil ještě jednou tady zopakovat.Napos­ledy .

Štěpánovice

Celkem 11490 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:46:13 (2011)
půlmaraton: 1:39:49 (2010)
maraton: 3:43:18 (2007)

VanaXXL muž 27.08.2009 07:21:27

Už jsem byl na prohlídce a dostalo se mně výborné péče. Nikdy mě nenapadlo, jak moc asymetrický mám tělo. Včera jsem byl asi poprvní rád, že mám problémy s achilovkou :-). Prostě na všem zlým je i něco dobrý.

Motto: Life is too short to remove USB safely

administrator 03.04.2010 13:33:01

Bolesti Achillovy šlachy jsou často vleklým problémem běžců, který brání plnému tréninku. Tyto potíže se mohou vyvíjet postupně nebo se objeví náhle po větší zátěži nebo nevhodném prudkém pohybu. Problém v Achillově šlaše se často vyvíjí dlouhodobě, ještě dávno předtím, než začneme pociťovat bolest.

Odkaz na článek
Nalezené položky: 3 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.