Zelenečská desítka
Praha
Křov
09.09.2006 21:25:59
Můžete někdo dát info o tomhle závodě? Profil, značení km, organizace, účast atd. Díky.
sam
09.09.2006 21:54:49
[quote=Lubosh]Byl jsem tam před pár lety, pak se závod nějakou dobu nekonal a letos se zase obnovil. Tak nevím, zda by mé reference byly nejpřesnější. Ale tehdy to byl slušně pořadatelsky zajištěný závod na hezké trati, profil převážně rovinatý.
V termínovce Zelenečská desítka není, tak bych s velkou účastí nepočítal…[/quote] Přidám pár info. Jak psal Lubosh organizace byla dobrá, zázemí na stadionu v Zelenči. Trať je myslím celkem rychlá. Sice závod nebyl v Termínovce, ale závod měl velkou popularitu a zdá se mi podle hovorů s běžci, že o ní dost lidí ví. Takže si myslím, že s účastí to třeba nebude na rekord, ale mohla by být v porovnání s jinými závody nadprůměrná. Je totiž dost dobře dostupná z Prahy MHD.
ironman
09.09.2006 22:11:55
a kdy se tedy běží, nebo je to tajné?Kvůli příliš vysoké účasti?
ironman
10.09.2006 09:17:53
Aha tak to budu ladit na tartanovou 10ku v Pardubicích. Díky za info.
sam
10.09.2006 11:08:28
[quote=Lubosh]Příští neděli, tj. týden před Běchovicemi.[/quote] OMYL, běží se v sobotu 16.9. start hlavního závodu podle propozic ve 12:30. Dětské a dorostenecké kategorie dopoledne.
Více na www.zelenec.cz
Praha
Křov
10.09.2006 21:52:39
Tak díky za info, přijdu si rozšířit obzory, když je to ta rychlá
trať
Praha - Klánovice
Ondra1
11.09.2006 08:51:18
Myslím, že byla o tomto závodě vložená stránka do některého čísla Běhů mimo dráhu, takže myslím, že s účastí nebude problém. Pokud budu v Praze, tak jí půjdu. Ondra
Praha - Klánovice
Ondra1
13.09.2006 09:32:49
Jdete to někdo? Asi tam s kámošem pojedeme, ne naplno, jako trénink na Běchovice. Ondra
Předboj
MirO
18.09.2006 11:20:15
Tak jsem běžel z Tragédů jako jediný. V horku cca 25°C a ve větru čas 42:08. Kde byli ostatní ?
ironman
18.09.2006 13:49:31
taky jsem klusnul, ale v tom větru to bylo nanic, i Klimeš to dal sotva pod 34´.Jinak pěkný závod
Praha - Klánovice
Ondra1
18.09.2006 15:05:03
[quote=MirO]Tak jsem běžel z Tragédů jako jediný. V horku cca 25°C a
ve větru čas 42:08. Kde byli ostatní ?[/quote] Bohužel se mi stala taková
havárka… skončil jsem na vinobraní ve Znojmě a vrátil se až včera
v noci… ale taky to byl slušněj závod Když to tady ale čtu, tak
sem docela rád, další závod v horku, to by zas byla Tragédie:-)
Sedlčany, Praha 3 - Vinohrady
Oslík
18.09.2006 19:49:45
To je ale fakt super – celej rok nic a pak 3 desítky, který bych
běžel njradši ve třech víkendech – PIM, Zeleneč, Běchovice – to
nemůže být PIM v srpnu a Zeleneč v říjnu?
Praha
zombice
13.09.2007 12:36:06
ahoj, chysta se nekdo letos? pocasi bude stopro lepsi nez minuly rok, skoro bych rek ze idealni, pokud se to teda zrovna v So nezkazi :)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
13.09.2007 14:10:38
Zeleneč: s největěší pravědpodobností půjdu… ale trochu zlehka. 2Oslík: Běchovice jsou 30.9., ne? Desítku na dráze, na Kotlářce, v říjnu, půjdeš?
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
13.09.2007 14:27:09
[quote=Rosťa]Zeleneč: s největěší pravědpodobností půjdu… ale trochu zlehka. 2Oslík: Běchovice jsou 30.9., ne? Desítku na dráze, na Kotlářce, v říjnu, půjdeš?[/quote] Když to půjdeš, Rosťo, zlehka, tak to určitě znamená něco okolo 40minut. To by jsi mi mohl skoro dělat vodiče, ne :)? Určitě bude pěkné teplo, když zase jednou za čas běžím nějaký ten závod. Ale nevadí, lepší teplo a světlo, než tlačenice, překážková dráha (sloupky), kostky a tma na PIMu.
ironman
13.09.2007 14:54:38
No vypada to, ze se asi taky proklusnu, vloni bylo ale co se pamatuju pocasi OK ne? Akorat pofukoval vitr myslim.
Praha
zombice
13.09.2007 15:03:22
2 Mirek: nestras s teplem, ted je den co den krasny pocasi tak doufam ze se to nepokazi, mohla by vyjit nejaka ta slibovana prehanka, to by bylo neco :) 2 Rosta: ja tohle tema vytah z lonska, tudiz Oslikovo prispevky jsou vic jak rok stare.. jinak mas pravdu s tema Bechovicema, tam predpokladam taky pujdes? :) 2 IM: proc jen proklus, ty se ted na neco setris?
Praha
Křov
13.09.2007 15:40:31
[quote=ironman]vloni bylo ale co se pamatuju pocasi OK ne? Akorat pofukoval vitr myslim.[/quote] Vloni bylo dost teplo a hlavně ten vítr byl silný. Letos by mělo být líp, i když bezvětří to zrovna nebude. Taky doufám, že letos díky návratu původních zkušených organizátorů nebudou zmatky při sestavování výsledků jako loni. Taky se tam vydám.
Oslík
13.09.2007 18:06:33
2 Rosťa: Jj, bylo to z loňska, jak psal zombice, ale letos mě Běchovice ani moc nelákají. Desítka na dráze? Zvážím to… :)
Praha 5 - Barrandov
Rosťa
13.09.2007 20:41:30
[quote=Mirek Kostlivý][quote=Rosťa]Zeleneč: s největěší pravědpodobností půjdu… ale trochu zlehka.[/quote] Když to půjdeš, Rosťo, zlehka, tak to určitě znamená něco okolo 40minut. To by jsi mi mohl skoro dělat vodiče, ne :)?[/quote] Mirku, jdu vodiče na cca 43:20
ironman
13.09.2007 23:19:12
to zombice: vzhledem k tomu, ze jsem utahanej po sezone a dle toho jak jsem sel v sobotu 5km na draze, tak to nevidim na cas pod 38´, bude to tedy klus :)
Praha 9
Lubos M
14.09.2007 09:36:32
Závidím vám, že můžete běžet. Já budu muset předstírat činnost v práci :(
Praha
zombice
14.09.2007 10:59:15
2 Oslik: a pujdes teda na tu Zelenec nebo je to po GP moc brzo? 2 IM: taky bych se chtel vyklusavat v tempu pod 4 min, to me budes muset jeste naucit :)
Oslík
14.09.2007 17:14:12
2 zombice: Jj, jdu a doufám, že jsem po Grand Prix dostatečně odpočatý.
2 all: Co takhle udělat nějak před startem sraz, veselou fotku a vše, co k tomu patří? :)
Oslík
15.09.2007 17:28:16
Tak a je to za námi. Kdo tam nebyl, asi o nic nepřišel, tedy co se týče času – hodně foukalo a to bylo nepříjemný hlavně těch pár km před a za obrátkou, hlavně zpátky to bylo proti větru a samostatně se tam nedalo běžet úplně rychle… Ale jinak to bylo fajn, kdybych přijel včas a stihl víc rozklusat a vysvětlit Katce, kde je náhradní baterka do foťáku, tak by to bylo hodně hezký sobotní odpoledne, ale i tak to bylo, myslím, příjemný… Katka fotila, tak pošlu nějaké foto do redakce, jestli chcete snímky v původním rozlišení, napište mi do mailu číslo a já se podívám, jesli vás mám, ale fotky jsou to moc hezký – Katka umí fotit stejně dobře jako běhat maraton – takže hodně dobře a ještě trochu líp… :) Tak zase za rok!
VlastaK
15.09.2007 18:20:13
[quote=Oslík]Tak a je to za námi. Kdo tam nebyl, asi o nic nepřišel,
tedy co se týče času – hodně foukalo a to bylo nepříjemný hlavně
těch pár km před a za obrátkou, hlavně zpátky to bylo proti větru a
samostatně se tam nedalo běžet úplně rychle…[/quote] Ale Oslíku, jak
něco takového můžeš napsat! Vítr byl sice silný, mezi sedmým a devátým
kilometrem hodně brzdil, ale taky občas pomáhal. Za svou nejrychlejší
desítkou v životě jsem zaostal o pouhých třináct sekund. Takže rychle
se běžet dalo. Jen to chtělo zvolit správnou taktiku
Oslík
15.09.2007 18:41:14
2 VlastaK: No právě, mě se taktika nepovedla, nestihl jsem ani pořádně rozklus a cestou k obrátce mě jakýsi mistr celou dobu spíš jen vytlačoval za silnice a běžel v háku (vedle mě, ale to tolik nevadilo) – aby vystřídal ho ani nenapadlo, dokonce ani ve chvílích, kdy nás dobíhali osatatní zezadu. Za obrátkou jsem pochopil, že si v téhle společnosti moc nepomůžu, zkusil se utrhnout, jestli někdo z naší čtveřice půjde se mnou a došlo mi. Takže taktika nebyla špatná, ale nevyšla… Nevím jak jiným, ale mě ten protivítr docela dorazil…
ironman
15.09.2007 18:45:22
Stejne jako vloni i letos vyslo podle me pekne pocasi, vitr mi sice sebral cca 55", ale i neco pridal a kazdopadne se mi tato desitka libi, takze mi to az tak nevadi, na rekordni cas jsem nemel a s tim co jsem zabehl naprosta spokojenost, cekal jsem ho minimalne o minutu pomalejsi.Poradatele to podle me zvladli dobre a ucast byla pocetna a to je vzdy prijemne.
Praha 12 - Modřany
Mirek Kostlivý
15.09.2007 19:42:49
[quote=Oslík]Tak a je to za námi. Kdo tam nebyl, asi o nic nepřišel, tedy co se týče času – hodně foukalo a to bylo nepříjemný hlavně těch pár km před a za obrátkou, hlavně zpátky to bylo proti větru a samostatně se tam nedalo běžet úplně rychle… Ale jinak to bylo fajn, kdybych přijel včas a stihl víc rozklusat a vysvětlit Katce, kde je náhradní baterka do foťáku, tak by to bylo hodně hezký sobotní odpoledne, ale i tak to bylo, myslím, příjemný… Katka fotila, tak pošlu nějaké foto do redakce, jestli chcete snímky v původním rozlišení, napište mi do mailu číslo a já se podívám, jesli vás mám, ale fotky jsou to moc hezký – Katka umí fotit stejně dobře jako běhat maraton – takže hodně dobře a ještě trochu líp… :) Tak zase za rok![/quote] To víš, Martine, na závod se musí chodit včas, čím dříve přijdeš, tak tím rychleji běžíš :). Já tam byl dneska již o 1,5h před startem a tak byl čas „jenom“ 3. nejrychlejší (bohužel 4s za 2. Kbelami). Ale vzpomínám si na moje rekordní Semice, kde jsem před rokem byl asi o 3 hodiny(!) dříve (popletl jsem start) – a dokonce jako jeden z prvních, a hned z toho byl osobák. Ale třeba jsou to pověry, Sváťa Sedláček údajně dle svých slov chodí stále na poslední chvíli, a taky mu to slušně běhá :). Vítr sice byl, ale příjemně chladil, takže pro mě lepší než bezvětří a vedro. Závod pěkný, organizace bezchybná. Gratulace Radce k osobáku a 4. místu, mám dojem, že jsem zapomněl popřát. Nevím, zda osobák nemá také Justína, které sádra pomohla k času pod 45 minut a 5. místu. A já už jsem taky pochopil, proč chtěl Rosťa běžet na těch 43:20 a odmítnul mě dělat vodiče na 40minut. Ale stejně to nedodržel, běžel o 1:05 rychleji! A jeho svěřenkyně byla 1s před ním. A to se říká, že ženy nemají v ničem výhodu … :). Ale objektivně vzato, dneska proti tomu vedru bych potřeboval těch vodičů mít před sebou několik, ale stejně by mi to bylo houby platné.
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.