Čím letos zaujal mistrovský kros? [článek]
cagwe
21.03.2010 06:48:34
Ivo dost mě překvapuje u Tebe jako odborníka údiv nad Kamilou. Již před několika lety ve výborném čase vyhrála 16 km v Chotěboři, tehdy ještě pod „dívčím“ jménem, na které si momentálně nevzpomínám. Tehdy jsem se dověděl, že je to orienťačka, možná i repre. Pak se občas objevila, především na Vysočině. Vloni mě tam „překvapila“, ale již s rodinou a pod novým příjmením a zcela jasně navíc ve slušném čase, když vyhrála Křišťálový kilometr, kousíček nad 3 minuty, na té hrozné škvárové chotěbořské dráze. Takže pokud kvalitně potrénovala a nemá zdravotní problémy nejsou její výkony vůbec překvapivé !!! Určitě ne pro Východočechy a Vysočinu, holt nejsme pupek světa !!!
Ivo Domanský 21.03.2010 07:15:07
>> cagwe, 21. 3. 2010 06:48:34
Ahoj Pepo,
jak jsi přišel na to, že já osobně Kamilu neznal dřív? Pamatuji si ji
z doby, kdy vyhrála (jako K. Jirků) jeden ročník Večerního běhu
v Čelákovicích.
Objevovala se na závodech Běžce Vysočiny a jinde, ale jen sporadicky,
orienťák (a pak rodina) vyhrávaly. Já jen popisoval včerejší situaci
v Temelíně, kdy Kamču sice už znaly některé soupeřky z letošní haly,
ale jinak nikdo.
Hlavní přece je, že českému běhu přibyla kvalitní závodnice, jakých
momentálně nemáme nazbyt.
cagwe
21.03.2010 07:29:57
>> Ivo Domanský, 21. 3. 2010 07:15:07
Jsi jako blesk, souhlasím
administrator 03.04.2010 13:33:13
Mistrovství České republiky v přespolním běhu se v sobotu odehrálo za vysoké účasti pod sluncem ozářenými věžemi jaderné elektrárny Temelín. Tituly z hlavních závodů si z jihu Čech odvážejí Jan Kreisinger z AK Kroměříž a Martina Bařinová z SK Přerov. Co nejvíce upoutalo znalce českého běhu Iva Domanského a Jana Kervitcera?
Odkaz na článek
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.