Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Články na Běhej.com » Čím letos zaujal mistrovský kros? [článek]

Čím letos zaujal mistrovský kros? [článek]

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Celkem 631 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:29:00
maraton: 3:29:00

cagwe muž 21.03.2010 06:48:34

Ivo dost mě překvapuje u Tebe jako odborníka údiv nad Kamilou. Již před několika lety ve výborném čase vyhrála 16 km v Chotěboři, tehdy ještě pod „dívčím“ jménem, na které si momentálně nevzpomínám. Tehdy jsem se dověděl, že je to orienťačka, možná i repre. Pak se občas objevila, především na Vysočině. Vloni mě tam „překvapila“, ale již s rodinou a pod novým příjmením a zcela jasně navíc ve slušném čase, když vyhrála Křišťálový kilometr, kousíček nad 3 minuty, na té hrozné škvárové chotěbořské dráze. Takže pokud kvalitně potrénovala a nemá zdravotní problémy nejsou její výkony vůbec překvapivé !!! Určitě ne pro Východočechy a Vysočinu, holt nejsme pupek světa !!!

Ivo Domanský 21.03.2010 07:15:07

>> cagwe, 21. 3. 2010 06:48:34

Ahoj Pepo,
jak jsi přišel na to, že já osobně Kamilu neznal dřív? Pamatuji si ji z doby, kdy vyhrála (jako K. Jirků) jeden ročník Večerního běhu v Čelákovicích.
Objevovala se na závodech Běžce Vysočiny a jinde, ale jen sporadicky, orienťák (a pak rodina) vyhrávaly. Já jen popisoval včerejší situaci v Temelíně, kdy Kamču sice už znaly některé soupeřky z letošní haly, ale jinak nikdo.
Hlavní přece je, že českému běhu přibyla kvalitní závodnice, jakých momentálně nemáme nazbyt.

Celkem 631 km
Minulý měsíc 0 km
půlmaraton: 1:29:00
maraton: 3:29:00

cagwe muž 21.03.2010 07:29:57

>> Ivo Domanský, 21. 3. 2010 07:15:07

Jsi jako blesk, souhlasím

administrator 03.04.2010 13:33:13

Mistrovství České republiky v přespolním běhu se v sobotu odehrálo za vysoké účasti pod sluncem ozářenými věžemi jaderné elektrárny Temelín. Tituly z hlavních závodů si z jihu Čech odvážejí Jan Kreisinger z AK Kroměříž a Martina Bařinová z SK Přerov. Co nejvíce upoutalo znalce českého běhu Iva Domanského a Jana Kervitcera?

Odkaz na článek
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.