Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Prodám sporttester Polar AXN 700

Prodám sporttester Polar AXN 700

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

dneckar muž 11.05.2010 14:56:48

Nabizim outdoorovy pocitac Polar AXN 700 – udajne sveho casu vlajkova lod mezi sporttestery Polar. Titanove pouzdro a titanovo/gumovy tah. Mimo cas umi ukazovat vysku, barometricky tlak, teplotu a ma vestaveny kompas, ve spojeni s hrudnim pasem umi merit tep, kalorie spotrebovane pri treninku, cas a efektivitu treninku atd. Koupil jsem je cca pred rokem jako treninkovy nastroj, ale ted zjistuju, ze tomu nevenuju tolik casu, kolik jsem si ze zacatku myslel – a je tedy skoda, aby tady takto schopny pristroj zahalel.

Kompletni specifikace napriklad zde: http://www.fitham.cz/…polar-axn700.

Soucasti baleni jsou samotne hodinky, hrudni pas Polar wearlink (baterie v pasu je vymenitelna), krabicka, cesky i anglicky navod. Navic pridam IrDa modul do USB pro prenos namerenych hodnot do PC, kde se v dodavanem software da evidovat prubeh treninku, ochranu sklicka pred poskrabanim napr. pri lezeni po skalach a drzak na kolo na riditka (nepouzival jsem, pro pohodlne pouziti na kole by to chtelo vymenit titanovy tah za pasek s klasickou sponou, da se dokoupit u nas napriklad zde: http://www.polarcz.cz/).

Hodinky by mely podle zarucniho listu byt v zaruce do 7.7.2010 – mam zarucni list, ale ne fakturu za prodej, ale podle udaju v zarucaku (resp. „Technickem prukazu“ jak je ten dokument oznacen) by to pro eventuelni uplatneni zaruky melo stacit. Hodinky jsou pouzivane, na sklicku dva miniskrabance na pozici 12 a 1 hodina (nad IrDa vysilacem a nad napisem „ALTI“). Par znamek pouziti se najde i na pouzdru a spone, ale neni to nic vazneho. Aktualni fotky muzu poslat zajemci e-mailem.

Tah je zkraceny na 18.5cm, da se jeste zkracovat, ale pro jedince s vetsim zapestim by bylo nutno vymenit za novy (cena v polarshopu asi 1200 za titanovy tah).

Cena novych se pohybovala kolem 13 tis., navic pridavam drzak na kolo a USB modulek pro prenos infra signalu z hodinek za cca 2tis. Moje predstava za cely set je 8 tis. korun, preferuju osobni predani v Brne a okoli. Postu eventuelne platim, ale jak rikam – radeji osobni predani. Zajemci prosim piste na david(.zavinac­.)arste.com

lenkap žena 23.05.2010 19:03:40

>> dneckar, 11. 05. 2010 14:56:48

dobrý den, prosím máte stále ještě k prodeji polar axn 700? pokud ano, ozvěte se prosím na mail lenka.polkova@seznam.cz, díky, lenka p.

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.