Kde běhat v Třinci
Brno
hugo
24.07.2010 06:42:23
Ahoj,
příští týden budu pár dní v Třinci (bydlet budeme v nádražní budově) a chci se zeptat an nějaké trasy, kde se dá rozumně běhat, ideálně nějaká cyklostezka, nebo tak. Nemusí to být moc dlouhé, stačí mi i 5 km.
Díky
Brno/Havířov
forest
24.07.2010 11:34:11
Od nádru tuším vede červená na Sosnu, tam okolo Jahodníku je les, kde se myslím dostatečně lze pár dnů vyblbnout.
Brno
hugo
24.07.2010 11:56:00
>> forest, 24. 07. 2010 11:34:11
Dík, zprubnu to.
Třinec
pavlinap
25.07.2010 07:57:41
Tak já jsem z Třince, takže poradit můžu… Zrovna nádraží není moc ideální lokalita, pokud už jsi tam byl, tak víš, že se nacházíš přímo v železárnách… Na Sosnu to jde, ale hezké terény na běh jsou také směrem do města k Tescu a směrovat to na lesopark (každý poradí) – i tam jsou nově vybudované cestičky, vysypané kůrou, ideální pro běžce, nebo se posuneš ještě dál přes hlavní cestu, dál, dál do našeho lesíka a tam je to paráda…Takže přeji lehký krok.
Brno
hugo
25.07.2010 09:41:03
Díky za tip. Jak to vypadá na nádraží vím, už jsme tam párkrát nocovali, proto mám celkem obavy z běhu v tom vzdoušku. Ale v neděli se chci zúčastnit běhu na Kozubku a potřebuju aspoň trochu naběhat, tak zkusím asi tu Sosnu. Běžet přes centrum Třince se mi moc nechce – dle slov manželky, která se v Třinci narodila – v Třinci se neběhá, v Třinci se chlastá :D
Třinec
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.