Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít
Index » Ostatní » Zajímavosti, novinky, výkony z české i světové atletiky

Zajímavosti, novinky, výkony z české i světové atletiky

Nalezené položky: 3109 První Předchozí | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | Další Poslední
avatar

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:11 (2006)
maraton: 2:42:13 (2006)

Ondriško muž 06.06.2019 12:07:02

>> jaala, 04. 06. 2019 13:00:33

Ziadnu tretiu kategoriu vytvarat netreba. Staci zrusit kategoriu muzi, a miesto nej ustanovit kategoriu OPEN,kde by mohol startovat kazdy ludsky jedinec ktory by bol registrovany v atletickom zvaze.Tato kategoria by bola vymedzena co najsirsie. A naopak, velmi striktne a jasne vymedzit kategoriu ZENY. Tu by v pripade pochybnosti bolo dokazne bremeno na danom cloveku,aby on preukazal ze je opravneny startovat v tejto kategorii.

Lenze taka skorumpovana institucia ako IAAF k tomu nepristupi.

Preto treba konat okamzite:

  • riaditelia mitingov neakceptovat prihlasky transgender a vsetkych neviem akych inakych v kategorii zien,to by slo urobit okamzite
  • pretekarky zeny nestartovat a bojkotovat tie behy kde by boli na starte trans a vsetci inakí, realizovatelne okamzite a jednoducho
  • pri vrcholnych podujatiach,ak by uz zeny ,,museli"pretekat, tak dane zeny pretekarky by mali okamzite po pretekoch podat protesty, a pripadne zalovat IAAF. Zaloby, sukromnopravne zo stran viacerych zien by vytvorili tlak.
avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 06.06.2019 12:32:41

>> Ondriško, 06. 06. 2019 12:07:02 …skorumpovana institucia ako IAAF…

Dovolim si upozornit, ze IAAF je ke svym krokum tlacena soudy. Nejprve prohranym sporem stran indicke juniorky Dutee Chand (BWT a IMHO sporem uplne zbytecnym), a ted prohranym sporem se Semenya

>> Ondriško, 06. 06. 2019 12:07:02 …Staci zrusit kategoriu muzi…

pravdepodobne kolateralni ztraty: „rekategorizace“ nejspis povede ke snizeni poctu atletickych disciplin/sportovcu na LOH

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 06.06.2019 14:28:59

>> Ondriško, 06. 06. 2019 12:07:02

Uz som pisal skor, kde je problem s implementovanim Tvojich navrhov (aj ked su celkom jasne a nic proti nim na papieri nemam). Ten meeting, co by si to prvy dovolil, by bol okamzite rozcupovany v zuboch (rozumej FO – riaditel) „nezavislymi mienkotornymi prodemokratickymi (lavicovo-marxistickymi) mediami“. Nitka by na nich nezostala sucha, lavicovo liberalny think-tank by zorganizoval peticie a aj nejaky intelektualni profesori humanistickych smerov by pridali svoje pseudonalyzy, preco je to biologicky nespravne diskriminovat transgender sportovkyne.

Mozno v mensej miere, ale urcite, by zozali smrst kritiky aj dane atletky, co by protestovali. A chcem vidiet ten sud, co by sa ponahlal s rozsudkom pri ich civilnych zalobach. Sudcovia su tiez len ludia a specialne v USA sa mozes pozriet aky boj nastal pri obsadzovani pozicie sudcu na Najvyssom sude, ked sa mal zmenit pomer stran v prospech republikanskych kandidatov (kauza Brett Kavanaugh). To bolo lobbyingu, vytahovanie spiny, protestov dezinformovanych mas, len aby lavicovi nominanti zostali v prevahe… Ak nemozes zmenit myslenie ludi, prikazes im to pod hrozbou trestu a zneuzijes k tomu aj sudnu moc. A kto vytvara ten tlak? – media. Ergo, pokial tie „mienkotvorne“ media nestrhnes na svoju stranu, si bez naroku nieco taketo presadit. Pokial je vsak hlavnou agendou takychto medii genderova rovnost a pseudo prava LGBTI, tak mas smolu. Klasik by povedal – stat proti vetru.

A k IAAF – cital si ich vyjadrenie k docasnej suspendacii pravidla striktne ku vztahu ku Caster Semenya? Je to sice velmi opatrne, ale s myslienkou suhlasim. Vid: https://www.iaaf.org/…nal-dsd-regu

avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 06.06.2019 15:12:13

>> Ondriško, 06. 06. 2019 12:07:02

Přesně tak, vytváření třetích kategorií je nesmyslné, pár závodů by měla taková kategorie velkou pozornost médií, ale se zjištěním, že marketingový potenciál je tam nulový, neb sledovanost je nízká, by zájem médií vypršel.

IAAF se dnes velmi špatným způsobem potýká s klesajícím zájmem fanoušků. Rozhodnutí, která dělá, nové fanoušky nepřitáhnou a starší fandy odradí. Je to vidět i na Diamantové lize. Kdysi Gloden four a narvané ochozy. To platilo i při následné Zlaté lize. Pak se začalo vymýšlet s různou podobou finále a sledovanost šla lehce dolů. Ze Zlaté ligy se stala Diamantová, navýšil se počet meetingů ve snaze přinést atletice nové fanoušky i na Východě. A tak v Číně máme prázdné ochozy, šejkové přivážejí letadla ethiopských fanoušků, aby tam někdo byl a v Evropě stejně zájem upadá. Meetingů je moc, občas jeden končí a hned začíná další…, v Tv už pomalu člověk nevidí technicku disciplínu a dlouhé běhy prý nudí. Nový fanoušek nezná pravidla vrhu koulí, tak to vyřadíme, neb jsou techniky příliš složité. On si tam sice každý točí selfíčko, ale aby si našel pravidla v telefonu, to ne. Mimo to, fanoušek, co jej atletika nezajímá, tak tam stejně ty peníze za vstupenky nedá…IAAF jde směrem, který pro atletiku není nejlepší, viz i ty podivné, až příliš složité žebríčky příštích kvalifikací pro MS/OH/ME. Atletika byla vždy o jednoduchosti a přehlednosti. To se vytrácí a ve světě lidí bažících po okamžitých adrenalinových zážitcích vítězí různé gladiátorské tlučení se lidí navzájem. Nové kroky IAAF (viz experiment při Kontinentálním poháru loni) tohle rozhodně nezmění. Přidání další kategorie by vytvořilo ještě větší blázinec.

Nicméně vítám stanovisko IAAF k tozhodnutí Švýcarů. Těžko dnes v této hyperkorektní době hledat někoho, kdo by měl koule na to říci, že testosteronové mužatky tam prostě nemají co dělat. Švýcarským soudcům by snad otevřelo oči jediné – mít dceru, která s něčím takovým musí soupeřit. Až by jim holčička doma brečela na klíně s tím, že s klukem se vyhrát nedá, třeba by se soudcům rozsvítilo.

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Celkem 10 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:31 (2024)
půlmaraton: 1:24:58 (2023)
maraton: 3:26:43 (2022)

Meescha muž 06.06.2019 15:59:05

>> Skritek Hugo, 06. 06. 2019 15:12:13

S tou sledovaností je to jednoduché, potřebuješ hvězdy, které přitáhnou davy. Takový byl Bolt, jen on sám Ti klidně udělal polovinu stadionu, dokonce i u nás. Jakmile nedojel na tretru, hned nebylo plno (ano, počasí tomu nepomohlo). Takže aktuálně se hledají další hvězdy, ideálně někdo z USA, kvůli marketingovému potenciálu. Jenže najdi borce, který zvládne překonávat světové rekordy, které aktuálně visí hodně vyskoko… Jo a koukat se na dlouhé běhy, to nudilo vždy, takže vyřazení z meetingů je poměrně logické (zaplácneš si strašně dlouhý čas na dráze během, který nikdo nesleduje, mimo cílového doběhu).

Ohledně ženo-mužů si myslím, že IAAF se snaží něco udělat, ale v těch soudních procesech se jim nedaří. Lidi se musí ozvat, jak by se Semenya cítila, kdyby stadion skandoval „Man, man, man!“? To není bučení, ani pískání, takže na rasismus nic neuhraješ. A že by byl sportovec, který se ozve proti mužům v ženských závodech, okolím doslova vyštván, to možná Americe (navíc jen v polovině), jinde ne. Že by chyběla odvaha? No, tam bych spíš viděl problém.

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 06.06.2019 16:26:17

>> Meescha, 06. 06. 2019 15:59:05

Dlhe trate, nuda, atd. – to bude tymi mobilmi a nizkou schopnostou sa sutredit na cokolvek viac ako 2min. Lenze takych nie je vacsina.

Co taki divaci TdF? Aj to je nuda pozerat 5–6 hodinove prenosy pokludneho krutenia pedalov s 3minutami sialeneho zmatku v zavere? Neviem, pytam sa. Ja osobne, ak mam tu moznost a je mi dopriate, tak si pri etape pospim, posledujem a znova pospim a aj tak si ju uzijem. Hovori sa tomu sportovy fanusik. Nefanusik si pozrie len posledne 3minuty.

Nevidim nic komplikovane na 13tich minutach ich putavo okomentovat, napodobne 2–3× za sezonu 27min. Lenze to by sa v tom komentator musel vyznat. Mimochodom, sprinterske discipliny so vsetkym tym saskovanim naokolo, plus vsukavanim sa do blokov, netrvaju o moc kratsie. O skokoch ani nehovorim… Patri to k atletike a ked ma lord Coe problem s pozornostou, ci Michael Johnson, mali si vybrat iny sport. Ja osobne sa nemusim pozerat na guliarov, aj ked pravidlam rozumiem. To neznamena, ze budem lobovat za vyradenie discipliny, kde ziaden sutaziaci nesplna ani zakladne predpoklady zdravo vypadajuceho sportovca. O estetike ani nehovorim. Aj to je atletika a ked sa mi nepaci, mozem si odbehnut do kuchyne pre jablko, nez to Crouser odvrha…

avatar

půlmaraton: 1:57:59 (2020)

Suiciderpol muž 06.06.2019 17:00:40

>> Meescha, 06. 06. 2019 15:59:05

„Jo a koukat se na dlouhé běhy, to nudilo vždy“ No, tak to teda fakt nevím. Samozřejmě, pokud se běží hodně taktický závod, kde se všichni flákají do předposledního kola a pak to napálí, tak možná, a to by pak fakt stačilo ukázat těch posledních 800 m, ale pamatuji si například závod v Ostravě, kdy se běžela hodinovka na Zlaté tretře a Gebreselassie tam vytvořil dva světové rekordy, a to fakt nebyla nuda ani chviličku. A takových závodů bylo spousta. A ty tisíce diváků, co tam byli také nevypadali moc znuděně.

A k tomu skandování. Je to podobné jako s těmi ostatními akcemi. Těch co by to skandovali by muselo být spousta, nejlépe většina stadiónu, aby to mělo smysl, jinak se stejně řekne, že to je zase hlouček nějakých fobů. A to mi přijde jako hodně nereálné.

Možná nejúčinnější by bylo, i když zase by tím utrpěly ty ostatní závodnice, kdyby ředitelé mítinků ty tratě pro ženy prostě nevypisovali.

avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 06.06.2019 17:42:11

>> Meescha, 06. 06. 2019 15:59:05

Bolt byl velký tahák pro celou atletiku. Ale také si sám na sebe ušil bič. Šaškování tě baví ve dvaceti, i na Boltovi samotném bylo vidět, jak ho ty skopičiny v závěru obtěžují. Bolt a Zlaté tretra je pak kapitola sama pro sebe. Sama jsem na jedné ZT s Boltem byla a došla jsme k závěru, že dokud bude jezdit on, tak na to, abych tam jela jako divák, kašlu. To byla šaškárna jen o Boltovi a věř, že řadu fanoušků tohoto meetingu to odradilo. Místo toho se nahrnuli ti, co šli jen na Bolta a ve zbytku času stáli ve frontách na pivo a buřta. Za Boltovi éry bylo na ZT tolik skvělých atletů, ale vše jen kolem něj. Ano, vyhrával tento meeting, ale organizátoři tomuš li dost na proti. Loni byla ZT zase skvělým meetingem s účasti mnohých hvězd a věřím, že se skuteční fanoušci do ochozů vrátí.

Představování sprinterů považuji za neskutečně nudnou část všech meetingů a dovedu si představit, že právě tam by se dal dát meetingům větší švih. Představení na tabuli, zatímco si sprinteři chystají bloky a pak to odpálit. V průběhu chystání se na start možno sledovat technické disciplíny, kdy je třeba mít v každém rohu něco, aby se divák zabavil. Na stadionu se musí neustále něco dít, dlouhé prostoje diváka nudí. A musí se tam dít i ty dlouhé běhy, které čas dobře vyplní.

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 06.06.2019 17:45:19

>> Mato, 06. 06. 2019 16:26:17

:-D Pokud mi to vyjde a je opravdu dobrá etapa, tak u toto vařím, najím se, zdřímnu :-D a pak to dokoukám. A když ta chrupka není moc dlouhá, zvládnu i protáhnout. Těch 6h se dá vyplnit velmi hodnotně tráveným časem, je li mi dpřána tato možnost.

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Brno

Celkem 80953,24 km
Minulý měsíc 526 km
10 km: 0:37:39 (2014)
půlmaraton: 1:22:19 (2014)
maraton: 2:54:22 (2014)

Petr Kaňovský muž 06.06.2019 17:53:29

>> Skritek Hugo, 06. 06. 2019 17:45:19

Už se plánuje, že diváci budou moci jet souběžně s nimi, dokonce tedy prý pojedou virtuálně i závodníci, prolog na Giru

Motto: Jestliže poběžíš, neklopýtneš. :-)
avatar

Celkem 10 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:31 (2024)
půlmaraton: 1:24:58 (2023)
maraton: 3:26:43 (2022)

Meescha muž 07.06.2019 09:25:11

No vidíte, to jsou pohledy atleticky velmi vzdělaných fanoušků. Jenže s tím si atletika nevystačí, proto dělají změny, aby přilákaly širší veřejnost. Jestli je to správně, nechám na každém. S upadajícím zájmem o sledování atletiky ale také přijdeme o zajímavé přenosy (mně se současná diamantovka hodně líbí), sportovci nebudou mít co žrát a výkony půjdou dolů (nebo ne za pomoci dopingu). Za mě tedy rozhodně podporuji zatraktivnění přenosů, propagovaní zajímavých atletů a zvednutí zájmu o tento sport.

Porovnání s TdF, jako takhle, já jsem opravdu náruživý fanoušek sportu, byl jsem schopný sledovat i šipky, golf, jednou i páku. Jenže každá z těch věcí má svá těžko přenositelná specifika, u cyklistiky se téměř nikdy nepřenáší celá etapa, ale až poslední tři hodiny (plus, mínus), sledujeme zajímavé záběry okolí a televize funguje spíš jako podklad. Ve výsledku pak všechny zajímá buď finiš, nebo nástupy v kopcích, nic jiného. Dokázali byste si představit, že dojde plný stadion na šestihodinovku na dráze? Co za autisty by to muselo být!

Ne každá změna je dobrá, to zase neříkám, nicméně nechci hned šmahem vše odsoudit, protože tam vidím snahu o řešení jistého problému, který zde v post-Boltovské éře máme. No a představování běžců v drahách rozhodně užitečné je, člověk si prohlédne, kdo vlastně závodí, jaký má SB a PB, zapamatuje si běžce, získá k nim nějaký vztah. Takhle byste na to měli nazírat…

avatar

Celkem 0 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:34:11 (2006)
maraton: 2:42:13 (2006)

Ondriško muž 07.06.2019 13:15:14

>> Mato, 06. 06. 2019 14:28:59

Nuz,ak sa zeny atletky nevedia za seba postavit, tak potom je to ich chyba. Na nejaku smrst kritiky zo strany verejnosti sa mozu zvysoka vykaslat ( na sponzorov uznavam tazko). Ale ak nevedia riaditelovi mitingu poveda, ze nebudeme startovat v jednej discipline s Caster ( ci zvysnymi dvoma znamymi ,,transgender",a­lebo inymi lesbickymi gejmi),tak si viazu slucku na krk.

Ina vec je, ze na najvyssej medzinarodnej urovni- cize voci IAAF- drzia hubu a krok, pretoze pokial ide o PED nie su ciste. A atletky vedia, ze IAAF vie o tom ze nie su ciste :) :).

Aj riaditel mitingu kludne moze odmietnut prihlasku kohokolvek, z technickych dovodov, ak to ma uvedene v propoziciach.

Uznavam,pokial ide o zaloby podavane na americkych sudoch,v tom som takmer nedouk :). Ale co ocakavat v state,ktoreho ustavu napisali biely majetni muzi pre bielych majetnych muzov.

A zaverom otazka: ako maju ostatne sportove zväzy vyriesenu otazku definicie kategorie muzov a hlavne zien?

avatar

Trněný Újezd

jaala žena 10.06.2019 08:08:03

>> Ondriško, 07. 06. 2019 13:15:14

Jezdecký sport nemá definici ženy a muže. Ono také povětšinou soutěžíme společně. Existují závody vypisované zvlášť pro ženy, kde se zohledňuje menší fyzická síla, ale do úrovně měření testosteronu jsme se ještě nedostali :-).

co se týká marketingové atraktivity Diamantové ligy a vůbec zařazení/vyřazení atletických soutěží např. z Olympijských her – myslím si, že v dlouhodobé perspektivě budou mít disciplíny náročné na čas problém všude. Nejen v atletice. současná mladá generace preferuje úplně jiné sporty a časově náročné programy nesleduje.

Motto: člověk nikdy není moc starý, aby začal s novým sportem :-)
avatar

Mladá Boleslav

Celkem 12753 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:43:34 (2014)
půlmaraton: 1:36:13 (2015)
maraton: 3:40:29 (2015)

jizby muž 21.06.2019 12:05:43

V Connecticutu se právě našly 3 protestující dívky:

https://apnews.com/…12116795c7b7

avatar

runner159 muž 21.06.2019 13:21:34

Nevím jak zvýhodněni jsou muži u jezdeckého sportu, ale co se týče bojových sportů tam asi nějakou nepatrnou výhodu mít budou :-|

https://www.bjjee.com/…ith-reality/

avatar

Trněný Újezd

jaala žena 25.06.2019 09:18:55

>> runner159, 21. 06. 2019 13:21:34

si myslím, že se kauza Semenya za těch pár týdnů posunula tak, že už nemá cenu ani na toto téma diskutovat. IAAF se jen diví (a dobře jim tak), Semenya dokázala vyhrát i na daleko delší trati (kterou klidně může běhat i podle IAAF), a pozvali ji do Rabatu na Diamantovou ligu na 800m.

Jsem fakt zvědavá, jak to bude dál.

Motto: člověk nikdy není moc starý, aby začal s novým sportem :-)
avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 25.06.2019 10:55:16

>> jaala, 25. 06. 2019 09:18:55 …na daleko delší trati…

Pokud jsem se neprehledl, prvni DALEKO (= presne 2× ;-) ) delsi zavod planuje bezet az ted o vikendu

avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 25.06.2019 13:42:00

>> jm1, 25. 06. 2019 10:55:16

Fakty nás predsa nemôžu rozladiť, nie? Veď to je iba diskusia … Ale keď sme už pri tom, CS bežala už aj 5ku na JAR šampionáte. Nič svetoborne, ale vyhrala. Na diamantovej lige však nič dlhšie nebezala. Na MS, ak má pamäť neklame, bežala pred pár rokmi 1500m.

avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 25.06.2019 13:54:25

>> Mato, 25. 06. 2019 13:42:00 …bežala už aj 5ku…

Jj, vid treba zaznam atleta vedeny IAAF a zalozka seasons bests

avatar

Praha/Zlín

Celkem 4528,24 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:37:08 (2014)
půlmaraton: 1:23:37 (2014)
maraton: 3:56:07 (2022)

J0SE muž 25.06.2019 14:02:07

>> runner159, 21. 06. 2019 13:21:34

Kdyby jenom bojové sporty, ale co teprve takové šipky: https://www.idnes.cz/…7_sporty_min

avatar

Trněný Újezd

jaala žena 25.06.2019 14:11:30

>> jm1, 25. 06. 2019 10:55:16

a jak tedy to musí být daleko, aby to bylo daleko?

nebudu se hádat o detaily, delší tratě než 800 m prostě také dokázala vyhrát, přestože tu padaly informace, že na delších tratích jí to běhat nebude.

A to, že NECHCE dopovat mi připadá lepší než – https://www.lequipe.fr/…show/1033346. 3× nebýt přítomna na místě, které nahlásila pro dopingové kontroly, by mělo být na stopku, ne?

Motto: člověk nikdy není moc starý, aby začal s novým sportem :-)
avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 25.06.2019 14:22:58

>> jaala, 25. 06. 2019 14:11:30 …jak tedy to musí být daleko, aby to bylo daleko…

pokud byl testosteronovy limit nastaven pro W400 az W1500 (a BTW, CS ma bronz z W1500 na MS2017), prvni „delsi“ vzdalenost je (imho) W3000

avatar

Trněný Újezd

jaala žena 25.06.2019 15:24:42

>> jm1, 25. 06. 2019 14:22:58

dobrá, buďme přesní, oficiální atletická trať:-)

a co je tedy lepší, Semenya bez dopingu nebo Bahta bez kontroly?

Motto: člověk nikdy není moc starý, aby začal s novým sportem :-)
avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 25.06.2019 15:41:55

>> jaala, 25. 06. 2019 15:24:42 …Bahta…

???

… ze by snad cerveny herinek ? ;-)

avatar

Eymir Gölü

Celkem 3486 km
Minulý měsíc 0 km

Skritek Hugo žena 25.06.2019 20:20:18

>> jm1, 25. 06. 2019 15:41:55

Bahta

Motto: Petit cheval de manege :-)
avatar

Celkem 27228,99 km
Minulý měsíc 0 km

jm1 muž 25.06.2019 22:03:33

>> Skritek Hugo, 25. 06. 2019 20:20:18

Původní pramen (=Aftonbladet ? ) jsem si s pomoci google uz odpoledne dohledal, bohužel ale i tam uz mají většinu info ve videu (= je to na sledování ponekud časové náročné), nikoliv v textu. Ale pořad lepší švédsky, nez francouzsky … ;-)

avatar

Trněný Újezd

jaala žena 26.06.2019 07:28:32

>> jm1, 25. 06. 2019 22:03:33

Na to fakt nebylo nutné si pouštět video, základní problém je popsaný v textu, překlad byl u mého předchozího příspěvku. Myslím, že tu základní informaci by byl schopen přeložit i google, ale nezkoušela jsem to, není potřeba.

Motto: člověk nikdy není moc starý, aby začal s novým sportem :-)
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 26.06.2019 12:11:45

>> jaala, 25. 06. 2019 15:24:42

Ja by som si až tak istý s tým, ze je CS bez dopingu, nebol. Ak si spomenieme na istého Pistoriusa, jej krajana, a ako všetci okolo neho chodili po špičkách, dokonca mu chceli povoliť behať na pruzinach s nepostihnutymi atletmi… Keby nedošlo k vražde jeho snúbenice, ani by sme sa nedozvedeli, že mal plny dom steroidov a iných PED. Pri tej tragédii sa to už moc nerozmazavalo, ale je to fakt. Ďalšie zlyhanie politickej korektnosti… Za čistotu CS nedám ani zlamanu spajlu.

avatar

Trněný Újezd

jaala žena 27.06.2019 09:56:01

>> Mato, 26. 06. 2019 12:11:45

Politickou korektnost ráda nemám.

Za čistotu koho je možné dát ruku do ohně? zejména toho, kdo používá různé sportovní podpůrné prostředky (které na sobě mají informaci, že neobsahují zakázané látky)? Je možné dát ruku do ohně za výrobce?

Motto: člověk nikdy není moc starý, aby začal s novým sportem :-)
avatar

Bratislava

Celkem 151814 km
Minulý měsíc 0 km

Mato muž 27.06.2019 11:16:50

>> jaala, 27. 06. 2019 09:56:01

Ja nehovorím o nedbalosti, či úprimnej dôvere v čistotu certifikovaneho preparátu, ale cielenom, dlhodobom a skrývanom dopovani. Takom, ktoré pokrytecky predvádzajú ti, ktorých stavaju na piedestál. Keď k tomu pridáme prehliadanie zjavne nesprávneho zaradenia do zlej kategórie, je to fraška. Tie okolo neho dopujú aspoň ako ženy (s výnimkou pár najbližších súperov, ktorí sú tiež muži).

A upusteniu od pokryteckých reklám – zober loptu/šport, nie drogy. To akoby pedofil robil inzerciu na detské tábory… Veci a javy sa majú nazyvat ich pravými menami, nie PC eufemizmami. Vidíme tu paralelu dnešného sveta s komunizmom? Plno sloganov a hashtagov, žiaden význam… Intelektualove z kaváren, do polí a továren… Just do it. Never stop exploring. I Win clean. I am on my bike 5 hours a day; what are you on? (Lance A.)

Nalezené položky: 3109 První Předchozí | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.