Co vaříte?
gilwen77
03.02.2017 20:50:23
>> PROFESIONÁL, 03. 02. 2017 20:15:49
I přes tvůj kulinářský um si myslím, že většinou jen vaříš
z vody ![]()
PROFESIONÁL
03.02.2017 22:56:55
>> gilwen77, 03. 02. 2017 20:50:23
I přes tvůj kulinářský um si myslím, že většinou jen vaříš z vody
Na vodě vařim dost často to maš pravdu.
rudo
04.02.2017 09:21:37
>> PROFESIONÁL, 03. 02. 2017 20:15:49
C/P uz aj z kucharky ?
neboli aj tam nejake autorske prava !!!
gilwen77
04.02.2017 09:38:29
>> rudo, 04. 02. 2017 09:21:37
Prej bude vařit u Gordona Ramsayho, tak tvrdě trénuje ![]()
rudo
04.02.2017 09:54:26
>> gilwen77, 04. 02. 2017 09:38:29
jo jasne Gordon stoji za nim u plotny a chvali ho kazdych 5 minut
PROFESIONÁL
04.02.2017 19:16:16
>> rudo, 04. 02. 2017 09:21:37
C/P uz aj z kucharky ? neboli aj tam nejake autorske prava !!!
To je z moje knížky psane.
Jsi chytrý jako rádio.Na webu mužeš najit tež podobne recepty co jsem psal ja.
Brno
Petr Kaňovský
04.02.2017 22:42:03
>> PROFESIONÁL, 04. 02. 2017 19:16:16
Z knížky? Spíš odtud ,
že? ![]()
PROFESIONÁL
04.02.2017 22:52:36
>> Petr Kaňovský, 04. 02. 2017 22:42:03
Ja mam ten sam recept v knižce kuchařka,jsem vyučeny kuchař.
Postup je asi stejny.
gilwen77
04.02.2017 22:54:17
>> Petr Kaňovský, 04. 02. 2017 22:42:03
Ty jsi šikula !!
Já myslela že to je profesionální chodec, a von to zatím je
profesionální Omáčka/Zálivka ![]()
Praha
EvženGe
04.02.2017 22:57:10
>> PROFESIONÁL, 04. 02. 2017 22:52:36
A jak se ta tvoje kuchařka jmenuje?
Brno
Petr Kaňovský
04.02.2017 23:08:52
>> PROFESIONÁL, 04. 02. 2017 22:52:36
Promiň, ale přesně zkopírovaný text poznám. Horší to na fakultě bylo, když si student dal práci a nějaká slova pozměnil, či změnil třeba mezery apod., asi i proto pak vznikly nějaké antiplagiátorské software, ale k tomumu mi stačí obyčejný google, případně pak nakopírování Tvého a originálního textu do wordu a vizuální porovnání, že je to naprosto totéž.
rudo
05.02.2017 07:47:12
Prievidza, Slovensko
ttomino1980
05.02.2017 09:56:30
>> Petr Kaňovský, 04. 02. 2017 22:42:03 Tak toto ne …toto ne :D
PROFESIONÁL
05.02.2017 11:04:09
>> rudo, 05. 02. 2017 07:47:12* To mas jedno recept mam stejny v kucharce. Me dosazene casy jsou pravdive dokaz ze ne.
Ty nejsi trener dokaz ze si??Pouze pises buliky.
rudo
05.02.2017 13:16:24
>> PROFESIONÁL, 05. 02. 2017 11:04:09
ty ses ten tlustej kuchar z Ohniveho Kurete, ze jo ?
Praha
EvženGe
05.02.2017 17:42:54
>> PROFESIONÁL, 05. 02. 2017 11:04:09
Napiš svoje jméno, příjmení a další identifikace. Pak klidně napíšem taky víc. Tady se komunikuje OBOUSTRANNĚ, ne že jeden diktuje a druzí poslouchaj (to bylo před 25 lety).
PROFESIONÁL
05.02.2017 18:51:54
>> rudo, 05. 02. 2017 13:16:24
ty ses ten tlustej kuchar z Ohniveho Kurete, ze jo ?
Ten kdo to piše se mu sam podoba že??
Mě neuraziš to se neboj dobře se tu bavim.
Promin tet ses ukazal jako pořadny t:ol
Prievidza, Slovensko
ttomino1980
07.02.2017 10:53:17
Dnes som skusil robit Lanové placky(inšpirácia z knihy Život bez pšenice)
- Ľan pomletý v mlynceku na kavu(z lidla výborný na semiacka, mak atd)
- vajíčko, 1/2 cibule nadrobno, nejaká zmes susenych byliniek na pizzu, rasca, trocha arašidového oleja a vody. Bez soli a cierneho korenia
Mokrými rukami vytvaroval 4 mensie placky opiekol z jednej strany na panvici, po prevrateni dal navrch tvrdý syr gouda …syr sa nejako netopil tak som to ku konci dal este na chvíľku pod gril . Zajedal som s cinskou kapustou.
Syte jedlo, mam v bruchu 3, chcelo by to viac výrazný syr, navrch zapiect
s olivami al susenymi rajcinami, dalo by sa to aj priamo zapekat v rure
s rôznymi topingami …lanove placky zaradujem do jedalnicka ![]()
PROFESIONÁL
07.02.2017 19:31:16
>> ttomino1980, 07. 02. 2017 10:53:17
2016–07–26 21:03:30 ttomino1980 si tě chce přidat do přátel. Souhlasíš?
PROČ SI MI TO POSILAL MYSLIM ŽADOST O PŘATELSTVI KDYŽ MĚ TADY POMLOUVAŠ A ZHAZUJEŠ ME TRENINGY A DOSAŽENE ČASY?
Prievidza, Slovensko
ttomino1980
07.02.2017 19:58:15
>> PROFESIONÁL, 07. 02. 2017 19:31:16 Neni som vedomý …ze som niečo odoslal…takze ma kludne ignoruj
PROFESIONÁL
09.02.2017 19:40:51
Dnes na oběd kuřeci maso ryže 2 sačky omačka + zelenina.
Na večeři jsem měl Rybi filé po Italsku 700 gramu masa příloha brambory polivka kuřeci.
Alena77
09.02.2017 20:25:25
Chlapcí , proč se tady pořád hádáte? Vždyt je to strašně
dětinský. ![]()
Skritek Hugo
09.02.2017 20:33:50
U mne dnes turecka verze leca. A na zitrejsi obed je uz nachystane ugrilovane kruti prso se zeleninovou prilohou – rapikaty celer, cibule, mrkev. Uz ted se tesim.
rudo
09.02.2017 21:22:59
>> Alena77, 09. 02. 2017 20:25:25
kdyz je chci palacinky s orechama a ne s lekvarem !!!!
a chci a chci a chci a just !
rudo
09.02.2017 21:24:02
na obed slepacio zeleninova polievka
teraz varim kuraci perkeltogoulash
gilwen77
09.02.2017 21:42:25
>> jm1, 09. 02. 2017 21:31:31
Co bude k jídlu? Přemýšlím, že si smlsnu na Tobě ![]()
rudo
09.02.2017 21:50:44
>> gilwen77, 09. 02. 2017 21:42:25
to neni RS !!!
MAXi tak ji to hezky vysvetli
gilwen77
09.02.2017 21:53:40
>> rudo, 09. 02. 2017 21:50:44
Bych si dala bacha. JM1 není tak výživný, aby mi nezbylo místo ještě
na zákusek ![]()
gilwen77
09.02.2017 22:20:23
>> jm1, 09. 02. 2017 22:04:17
10% tuku. Teda tebe bych bez papiňáku nechtěla vařit
Zamlada libovej frajer,
co? ![]()
Hodnocení příspěvků
Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.
Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.
Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.


