Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vánoční desítka Hustopeče

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 15.12.2013
Místo: Hustopeče u Brna, okres Břeclav, kraj Jihomoravský kraj
Ročník: 5
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 10,4
Povrch: silnice/asfalt
Popis trati: Silniční závod pro širokou veřejnost. Tratě 10,4 a 6km převážně po asfaltu, kolem rybníku po pevné cestě s jedním "výživným" stoupáním. 6ti km závod je vyhlášen jako Běh s úsměvem, takže opravdu pro každého a po rovině. Součástí jsou závody dětí. Zázemí, možnost převlečení a závodní kancelář je ve společenském domě, kde bude také vyhlášení výsledků. Bohaté ocenění pro vítěze i poražené. Každý závodník obdrží při registraci tričko s logem závodu, láhev vína od místních vinařů a další drobné dárky. Závod se skvělou atmosférou, kterou ještě podpoří moderátor Zbyněk Loucký.
Další závody: 6km Běh s úsměvem Dětské závody
Další informace o závodě: Zázemí, možnost převlečení a závodní kancelář je ve společenském domě, kde bude také vyhlášení výsledků. Bohaté ocenění pro vítěze i poražené. Každý závodník obdrží při registraci tričko s logem závodu, láhev vína od místních vinařů a další drobné dárky. Závod se skvělou atmosférou, kterou ještě podpoří moderátor Zbyněk Loucký.
Věkové kategorie: dětské kategorie, dorostenci, lidový běh, m30, m40, m50, z30, z40, žáci
Čas prezentace: 9.00-10.30h
Místo prezentace: Společenský dům, Herbenova ul.
Čas startu: 11.00h
Místo startu: Společenský dům, Herbenova ul.
Startovné na místě: 150,-Kč
Kontakty: Fitness club Freedom s.r.o.
Propozice: Propozice Vánoční běh městem Hustopeče 2013.doc