Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Běžecký závod Adršpach - Chvaleč - Adršpach

Tuto termínovku budeme v průběhu roku převádět na novou platformu Actigo. Již nyní si můžete bezplatně zřídit účet v mobilní aplikaci a využívat pokročilých funkcí při vyhledávání závodů, včetně registrací na ně přímo z této aplikace. Stahujte mobilní aplikaci Actigo zde: actigo.app.

Den: 22.09.2012
Místo: Adršpach, okres Náchod, kraj Královéhradecký kraj
Ročník: 24
Délka hlavní tratě pro muže a ženy: 10 km
Povrch: silnice/asfalt
Popis trati: Přesně změřená trať má start a cíl před OÚ Adršpach. Prvních 0,5 km se běží obcí, dále cca 2 km stoupání do serpentin, cca 2,5 km seběhnutí na obrátku k vodárně a zpět. Celá trať vede po silnici s dobrým povrchem. Označení je 500 m před obrátkou a cílem.
Další závody: Závodí se podle pravidel atletiky a ustanovení tohoto rozpisu. Závodníci musí dodržovat pravidla silničního provozu. Každý běží na vlastní nebezpečí a jeho zdravotní stav odpovídá náročnosti tohoto závodu.
Věkové kategorie: dorostenci, junioři, muži, ženy
Čas prezentace: 11:30 - 13:00
Místo prezentace: OÚ Adršpach
Čas startu: 14:00
Místo startu: Před OÚ
Startovné na místě: 50 Kč
Odměny: Závodníci na prvních třech místech jednotlivých kategorií obdrží peněžité odměny. První závodník/ce na obrátce věcné ceny. Nejlepší účastník – občan Adršpachu.
Právně odpovědná osoba za závod: Dana Cahová
Webové stránky: http://www.skalyadrspach.cz/