Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Na konci června protne Česko štafeta Mírového běhu

Na konci června protne Česko štafeta Mírového běhu
foto: www.peacerun.cz

Radek Narovec | 01.04.2014 | přečteno: 2177×

Možná jej znáte jako Harmony Run, od letoška se vrací k původnímu názvu Peace Run, čili Mírový běh. Pokud vás oslovuje propagace myšlenky, kterou u nás řadu let šíří pořadatelé populárních lívancových běhů a náročných ultra závodů v pražské Stromovce, zapojte se poslední červnový týden do štafety od hranic se Slovenskem až po přechod na hranici s Německem Petrovice-Bahratal.

Běží se tedy z východu na západ, konkrétně 24. června z česko-slovenského hraničního přechodu Brumov – Bylnice. Hned poté se trasa rozdvojí, část povede přes Valašské Meziříčí, druhá přes Zlín, aby se následně spojily v Prostějově. Dále pak přes Bystřici nad Pernštějnem, Chrudim, Nymburk, Prahu, Litoměřice až na česko-německý přechod Petrovice – Bahratal, kam běžci dorazí 1. července.

„S Mírovou pochodní můžete běžet, nebo ji jen na chvíli podržet a vložit do ní své přání pro ostatní. Přidáte se tak mnoha významným osobnostem a k milionům lidí na celém světě, kteří drželi pochodeň od vzniku Mírového běhu v roce 1987,“ uvádí pořadatelé.

Zapojit se mohou jednotlivci, obce, školy i sportovní kluby a pokud vás zajímají podrobnosti, získáte je na webu akce nebo osobně na květnovém Sport Expo před Volkswagen Maratonem Praha, kde bude mít Peace Run stánek.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 01.04.2014 23:00:46

Možná jej znáte jako Harmony Run, od letoška se vrací k původnímu názvu Peace Run, čili Mírový běh. Pokud vás oslovuje propagace myšlenky, kterou u nás řadu let šíří pořadatelé populárních lívancových běhů a náročných ultra závodů v pražské Stromovce, zapojte se poslední červnový týden do štafety od hranic se Slovenskem až po německý přechod Petrovice-Bahratal.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.