Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Košice otvírají registrace na noční běh

Košice otvírají registrace na noční běh
foto: Košice Night Run

tisková zpráva | 24.04.2014 | přečteno: 1580×

Přes tisíc vytrvalců se loni vydalo na trasu nočního běhu východoslovenskou metropolí, kterou dosud běžecky „zastupoval“ hlavně tamní maraton. Třetí ročník se koná letos 5. září a registrace na něj byly právě spuštěny.

Košice budú opäť patriť nočným bežcom. Do metropoly východu sa opakovane vracia podujatie Košice night run 2014.

V piatok 5. septembra 2014 štartuje tretí ročník obľúbeného nočného behu Košice Night Run. Pre všetkých športovcov je pripravená viac ako 9-kilometrová trať (9,170 m), ktorá tradične povedie historickým centrom Košíc. Popri vlastnej motivácii podať čo najlepší výkon si športovci užijú nočnú atmosféru mesta a zábavu.

Po minulom ročníku, v ktorom padali rekordy v počte športovcov i vo výsledkoch, očakávajú organizátori vysokú účasť aj v tomto roku. Niet sa čomu čudovať, beh je stále populárnejší šport a ľudia behajú pre zdravie, ale i radosť. Nedočkaví športovci využili hneď prvý deň registrácie, len počas jej spustenia sa prihlásilo viac ako 100 bežcov. Nočný beh má svojich fanúšikov po celom svete a ani Košice nie sú výnimkou.

Registrácia spustená

Košice night run ponúka možnosť zvýhodneného štartovného, ktoré si bežci zabezpečia včasným prihlásením. Samotná registrácia prebieha on-line od 22.04.2014 do 05.09.2014 (vrátane). Prípadne do termínu, v ktorom bude organizátor nútený registráciu z kapacitných obmedzení podujatia uzavrieť. (Prihlášku, ako aj ďalšie informácie, nájdete na http://kosicenightrun.sk )

ŠTARTOVNÉ KNR 2014

Štartovný poplatok – výška závisí od dátumu vašej platby

do 30.06.2014 vo výške 13,– €

do 02.09.2014 vo výške 15,– €

od 03.09.2014 do 05.09.2014 vo výške 20,– €

Na mieste štartu Košice night run – Aupark Košice bude registrácia možná od 03.09.2014 do 05.09.2014 v čase prezentácie pretekárov. Bežať môžete ako jednotlivci, alebo využite možnosť pri registrácii prizvať aj svojich priateľov a vytvoriť s nimi tím.

Zaregistrujte sa už dnes a zvýšte svoju motiváciu urobiť niečo pre svoje telo i zdravie. Staňte sa súčasťou originálneho behu a zažite aj vy neopakovateľnú atmosféru večerných Košíc, spojte šport a zábavu. Poďte na Košice Night Run 2014!

Minulý rok padali rekordy

Jedinečný nočný beh Košicami lámal v roku 2013 rekordy. V počte bežcov, v medzinárodnej účasti aj vo výsledkoch. Na štart sa postavilo 1300 bežcov, povzbudzujúcich bolo ďaleko viac. Do behu sa okrem Košičanov zapojili pretekári z 9 krajín sveta. Na štarte boli bežci z Kene, Maďarska, Talianska, Českej republiky, Španielska, Ukrajiny, USA, Portugalska i Rakúska. Prvé tri miesta obsadili bežci zo zahraničia, do behu sa zapojili aj ženy a košické deti.

Nočný beh Košicami je o športe, ale aj zábave. Okrem nezameniteľnej nočnej atmosféry a povzbudzovania môžete opakovane rátať aj s niekoľkými stage-mi, ktoré budú pripravené popri trati, pretekári počas behu okúsia niekoľko hudobných žánrov a beh im spríjemní špeciálna hudba.

tisková zpráva

https://www.facebook.com/…125229635816

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 24.04.2014 22:06:33

Přes tisíc vytrvalců se loni vydalo na trasu nočního běhu východoslovenskou metropolí, kterou dosud běžecky „zastupoval“ hlavně tamní maraton. Třetí ročník se koná letos 5. září a registrace na něj byly právě spuštěny.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.