Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Praha opět chystá týden sportu zdarma

tisková zpráva | 20.12.2014 | přečteno: 1793×

Těšíte se na to, jak se už za pár dnů budete přejídat? Hory jídla ve spojení s vypitým alkoholem ale představují spoustu zákeřných kalorií. Aby kila nešla nahoru, neměli byste o svátcích zapomínat na výdej energie. V opačném případě budou na Silvestra padat předsevzetí o hubnutí a návštěvě posiloven, přičemž v lednu si většina jejich autorů posteskne nad svou slabou vůlí.

S výdejem energie během vánočních svátků vám letos pomůže Praha sportovní společně s podporou Skupiny ČEZ, které pro vás připravily Týden sportu zdarma. „Ve Skupině ČEZ si vážíme každé dobře vynaložené energie, proto podporujeme sportovní nadšení lidí v každém věku. Radost a energie prýštící z pohybu je pro nás obrovskou inspirací,“ vysvětluje Jan Kapička ze Skupiny ČEZ.

Nenechte sedět své děti u počítačů a televizí! Vyrazte raději s celou rodinou za sportem. Třeba vás to chytne a začnete se hýbat pravidelně. Letos už poosmé otevřou vybraná pražská sportoviště zdarma své brány. V období od 25. do 31. prosince si budete moci protáhnout tělo při plavání, zapotit se na spinningu nebo si třeba zaposilovat ve fitku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 20.12.2014 10:26:13

Těšíte se na to, jak se už za pár dnů budete přejídat? Hory jídla ve spojení s vypitým alkoholem ale představují spoustu zákeřných kalorií. Aby kila nešla nahoru, neměli byste o svátcích zapomínat na výdej energie. V opačném případě budou na Silvestra padat předsevzetí o hubnutí a návštěvě posiloven, přičemž v lednu si většina jejich autorů posteskne nad svou slabou vůlí.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.