Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Trénujte a spoznávajte pritom Košice

tisková zpráva | 07.07.2015 | přečteno: 3761×

Štvrtý ročník Košického nočného behu prichádza s ďalšou novinkou. Počas leta sa môžu bežci pridať k skupinke športovcov, ktorí už na Košice night Run začali trénovať, a to originálnym spôsobom – pri spoznávaní Košíc.

Do štartu Košice night Run 2015 ostávajú necelé dva mesiace, zaregistrovaných je viac ako 900 bežcov. Mnohí sa už pridali k ostatným milovníkom športu a trénujú skupinovo. Bežci sa pravidelne stretávajú, aby spojili príjemné s užitočným, spoznávajú Košice behom a popritom trénujú na štvrtý ročník Košice night Run. Súčasťou jedinečného teamu sa môže stať ktokoľvek.

Spoznaj behom Košice a trénuj na Košický nočný beh

Milovníci športu, ale aj rekreační bežci sa počas leta stretávajú dvakrát do týždňa, aby objavovali Košice. Začiatkom júla však prichádzajú s možnosťou trénovania na mimoriadne obľúbený Košický nočný beh.

Projekt „Spoznaj behom Košice“ chce bežcov pripraviť na Košice night Run, a to pravidelnými behmi a tréningami, ktorých súčasťou sú rozcvičky i zaujímavý program. Pri behu tak milovníci športu nielen trénujú, ale rovnako objavujú rôzne lokality Košíc. Počas leta to bude Staré mesto, Kalvária, Pereš, Čermeľ či Šaca. Amatéri, ale aj profesionáli sa stretávajú v jednom tíme až dvakrát v týždni. Skupina Active life, ktorá tréningové behy organizuje, zakaždým pripravuje dve rôzne trasy. Bežci si tak vyberú 3, resp. 4 km dlhú trať, alebo dlhšiu 5 až 7 km dlhú trať. Všetky výlučne v Košiciach a okolí.

Košice night Run 2015 privíta nielen na štarte tisícky východniarov už 4. septembra. Registrácia na Košický nočný beh je možná na oficiálnom webe

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 07.07.2015 14:12:06

Štvrtý ročník Košického nočného behu prichádza s ďalšou novinkou. Počas leta sa môžu bežci pridať k skupinke športovcov, ktorí už na Košice night Run začali trénovať, a to originálnym spôsobom – pri spoznávaní Košíc.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.