Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Na Moravě se poběží ultra s ochutnávkou vín

Na Moravě se poběží ultra s ochutnávkou vín
foto: Syrovinský běh

tisková zpráva | 26.08.2015 | přečteno: 1817×

Dne 26. září se uskuteční 1. ročník Syrovínského běhu Velkou Moravou. Trasa je 48 km dlouhá, ale je na ni vyhrazen celý den, proto se účastníci nemusí bát, že by to nezvládli.

Závodníci se mohou těšit na nádhernou přírodu Slovácka – Buchlovské hory (Chřiby), pole, louky, vinohrady a jiné krásy jižní Moravy.

Start a cíl je v Syrovíně, malebné vinařské vesničce v centru Slovácka. První polovina závodu probíhá přes Chřiby, nejznámější historické lokality Velké Moravy a majestátní hrad Buchlov. Druhá polovina závodu vede jižními vinařskými svahy, odkud běžci uvidí celý Dolnomoravský úval se vzdáleným výhledem na Bílé Karpaty.

Pokud jste tedy milovníci dlouhých tras a krásných krajinných výhledů, toto je ideální běh pro Vás! A protože náš závod není jen o běhu, důležitou součástí programu po závodu bude ochutnávka místních vín při cimbálové muzice. Kdo bude mít chuť a sílu, může si skočit moravský verbuňk!

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 26.08.2015 15:29:33

Dne 26. září se uskuteční 1. ročník Syrovínského běhu Velkou Moravou. Trasa je 48 km dlouhá, ale je na ni vyhrazen celý den, proto se nemusíte bát, že byste to nezvládli.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.