Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Petr Vabroušek se chystá na ledovec

behej.com | 09.11.2015 | přečteno: 1991×

Petr Vabroušek už běhal skoro všude. Do sbírky mu zřejmě chyběl pouze moravský ledovec. Proto s partou kamarádů připravili nový běžecký závod ve Zlíně. Zlínský ledovec je totiž přezdívka místního umělého lyžařského svahu. Závod na něm se koná 29. listopadu, nejmenší začínají v půl desáté. Hlavní závod má 8 okruhů nahoru a dolů po svahu, převýšení v jednom okruhu je 80 metrů. Připraven je bohatý doprovodný program a do 25. listopadu se můžete hlásit přes za zvýhodněné startovné.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 09.11.2015 09:29:24

Petr Vabroušek už běhal skoro všude. Do sbírky mu zřejmě chyběl pouze moravský ledovec. Proto s partou kamarádu připravili nový běžecký závod ve Zlíně. Zlínský ledovec je totiž přezdívka místního umělého lyžařského svahu. Závod na něm se koná 29. listopadu, nejmenší začínají v půl desáté. Hlavní závod má 8 okruhů nahoru a dolů po svahu, převýšení v jednom okruhu je 80 metrů. Připraven je bohatý doprovodný program a do 25. listopadu se můžete hlásit přes za zvýhodněné startovné.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.