Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Natočte nejhezčí skyrunningové video a jeďte s repre do Španělska

SOUTĚŽ: Natočte nejhezčí skyrunningové video a jeďte s repre do Španělska
foto: CZSA

komerční prezentace | 27.01.2016 | přečteno: 3711×

Czech Skyrunning Association vyhlašuje soutěž o nejlepší video s tématikou skyrunning závodů! Natočte 6–10minutové video se záběry ze tří jarních domácích skyrunningových závodů a máte šanci vycestovat s reprezentačním týmem v červenci do Španělska na World Skyrunning Championships nebo vyhrát některou z věcných cen sponzorů reprezentace.

Zadání soutěže:

1. Propagační a dokumentární video bude natočeno v průběhu některého z dále uvedených tří závodů Bohemia Industry Skyrunner® Czech Series:

• Ještěd SkyRace® – 16.4.2016

• Perun SkyMarathon® MČR – 7.5.2016

• Ultra SkyMarathon® MČR L4L – 4.6.2016

2. Video musí obsahovat záběry alespoň ze dvou výše uvedených závodů.

3. Video bude natočeno a předáno k dispozici a k užívání vyhlašovatelem a partnery CZSA (Bohemia Industry a.s. a ATEX Sport spol s r.o.) minimálně v Full HD 1080p kvalitě.

4. Délka videa musí být v rozsahu 6–10 minut. K soutěžnímu videu bude dodán i trailer v délce cca 30 sekund.

5. Video bude v případě mluvené řeči nebo doplnění audio komentáři opatřeno i titulky v angličtině. Podobně, pokud bude součástí videa psaný text vkládaný autorem, bude dvojjazyčný česko/anglický.

6. Ve videu budou použita loga CZSA, generálního partnera asociace a Czech Skyrunning Team společnosti Bohemia Industry a hlavního sportovního partnera reprezentace společnosti ATEX Sportwear. Loga v odpovídající kvalitě včetně popisu způsobu a podmínek jejich použití jsou připravena k užití výhradně pro tento účel na těchto odkazech:

Logo CZSA: http://skyrunning.cz/…A_Vektor.zip Loga partnerů: http://skyrunning.cz/…aPartner.zip

Vyhlašovatel tímto stvrzuje, že získal souhlas s jejich užitím pro tento účel.

7. Veškeré výdaje spojené s účastí v soutěži a se zhotovením videosnímku si hradí účastníci ze svého.

8. Video by mělo vystihnout atmosféru skyrunning závodů v Česku, nabídnout charakteristickou ukázku tratí a povrchů, nesmí být zaměřeno jen na malou skupinu závodníků nebo jednoho závodníka/závod­nici. Cílem videa je nejen ukázat atmosféru a krásu skyrunning závodů v Česku samotným závodníkům, kteří se již závodů sami účastní, ale také přiblížit skyrunning v Česku běžcům, kteří ještě o skyrunningu moc neví a případně je k němu přilákat. Podobně bude video sloužit i pro prezentaci českého skyrunningu v zahraničí.

9. Autoři, kteří budou mít zájem o účast v soutěži musí zaslat projevení svého zájmu o účast nejpozději do 1.4.2016 na e-mail sam@skyrunning.cz s předmětem „PŘIHLÁŠKA VIDEOSOUTĚŽ“.

Místo konání letošního šampionátu

Termíny a způsob předání soutěžních videí

Termín předání soutěžního videa: do 12.6.2016, 20:00.

Způsob předání: Do termínu předání soutěžního videa musí být na e-mail sam@skyrunning.cz zaslána zpráva s předmětem „VIDEOSOUTĚŽ“ obsahující:

Příjmení, jméno a titul autora

Telefonický kontakt

Prohlášení, že autor souhlasí s podmínkami soutěže a link pro stažení soutěžního videa. Rozhodující je čas doručení zprávy do schránky na uvedené e-mail adrese. Soutěžící mohou zaslat do soutěže i více než jen jeden soutěžní videosnímek.

Vyhodnocení

Soutěžní videa budou komisionálně vyhodnocena a výsledek (pořadí na prvních třech místech) bude zveřejněn na webu skyrunning.cz nejpozději do 15.6.2016. Videa, která nesplní některé z výše uvedených podmínek zadání mohou být z hodnocení vyřazena. Členem hodnotící komise nebude žádný z autorů, ani osoba prokazatelně spřízněná s autorem. V případě malé účasti v soutěži nemusí být uděleny všechny ceny.

O co se soutěží?

1. cena

Vítěz soutěže bude pozván na výjezd s Czech Skyrunning Team na World Skyrunning Championships do Španělska, které se koná v termínu 22.-24.7.2016 v Ba­rruera. Vítězi bude poskytnuto ubytování s týmem (se snídaní) v termínu od 20.7. do 25.7.2016 a bude mu umožněna doprava z Prahy do místa závodu a zpět autem. Ostatní služby si hradí vítěz ze svého. Podmínkou účasti na cestě bude platné úrazově pojištění a pojištění léčebných výdajů. Vyhlašovatel očekává, že vítěz pořídí a organizátorovi soutěže poskytne k užití i videosnímek z místa závodu, z akce World Skyrunning Championships 2016.

2. cena

Dvě položky dle vlastního výběru z kolekce reprezentačního oblečení (vesta, funkční triko s dlouhým rukávem, závodní dres).

3. cena

Jedna položka dle vlastního výběru z kolekce reprezentačního oblečení (vesta, funkční triko s dlouhým rukávem, závodní dres).

Další ustanovení soutěže

Zasláním soutěžního videa do soutěže, prohlašuje účastník/odesí­latel, že je autorem tohoto videa, které je autorským dílem, které nemá právní vady, a že v něm nebyly použity jiné než jeho vlastní záběry. Zároveň prohlašuje, že k videu nebo jeho jakékoli části neposkytl uživatelské právo žádné další osobě a že je dílo prosto jakýchkoli vad (použití hudebního doprovodu na které se vztahují cizí autorská práva apod.). Zasláním videa do soutěže poskytuje pro Czech Skyrunning Association a jeho partnerům (Bohemia Industry a.s. a ATEX sport spol s r.o.) exkluzivní práva toto video-autorské dílo, nebo jeho část, užívat bez omezení, libovolným způsobem.

Jakékoli zásahy do díla nebudou provedeny bez předchozího souhlasu autora a autor souhlasí s tím, že vydání takového souhlasu nebude bezdůvodně odpírat.

Tato soutěž není ani veřejnou soutěží o nejvhodnější nabídku ani veřejnou nabídkou ve smyslu § 1772 a násl. Zákona 89/2012 Sb. a proti vyhlášeným výsledkům, nebo proti jejímu zrušení se nelze odvolat.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 27.01.2016 11:02:41

Czech Skyrunning Association vyhlašuje soutěž o nejlepší video s tématikou skyrunning závodů! Natočte 6–10minutové video se záběry ze tří jarních domácích skyrunningových závodů a máte šanci vycestovat s reprezentačním týmem v červenci do Španělska na World Skyrunning Championships nebo vyhrát některou z věcných cen sponzorů reprezentace.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.