Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

SOUTĚŽ: Vyběhni na vrchol nejvyšších budov Česka

SOUTĚŽ: Vyběhni na vrchol nejvyšších budov Česka
foto: Run Up

komerční prezentace | 02.06.2016 | přečteno: 5497×

Série závodů v bězích do schodů Run Up jde do svého desátého ročníku. Vyběhnout letos můžete brněnskou AZ Tower, City Empirii, ostravskou Novou Radnici, olomoucké RCO nebo Baťův mrakodrap. Pokud chcete vyhrát jedno z deseti startovných na libovolný závod ze série, odpovězte na otázku pod článkem.

Běžecká mánie v ČR?

Rád běháš? Děláš něco pro své zdraví a stalo se ti to posedlostí, koníčkem? Běžel si 5km, 10km, půlmaratón či dokonce maratón? Zvládneš i toto ! Nepotřebujete žádnou zvláštní přípravu. Vyzkoušej své síly a přijď se zúčastnit netypického závodu. Vyběhni až na vrchol výškové budovy a zdolej všechny schody! Dej RUN UP.

2500 schodů

Dvanácté patro. Odpočívadlem probíhá další závodník, obličej zkřivený odhodláním. Nesmí polevit, ještě třetina závodu je před ním. Do prosklené stěny RCO se opírá odpolední slunce a pod ním leží Olomouc jako na dlani.

Výjev z minulého ročníku Run Up, který se letos koncem června bude opakovat. Nejde jen o výšku jednotlivých budov nebo počet schodů. Místa pro závod jsme vybírali i na základě jejich historické, architektonické nebo kulturní hodnoty. Proto se bude startovat na moderní AZ Tower a pražské City Empirii, stejně jako na ostravské Nové Radnici a Baťově mrakodrapu. Ty sice nepatří mezi nejvyšší, ale jsou symboly architektonického mistrovství první poloviny 20. století. A ano, hádáte správně, závodníci dohromady vyběhnou 2500 schodů. Tedy přesněji 2489.

Běžet může každý

Tak jako v minulých letech jsme startovní pole rozdělili do věkových skupin, aby měl každý závodník stejnou šanci na úspěch.

Děti mohou zdarma startovat od nejmenších až po děti do15-ti let. S měřícím čipem si to, ale mohou vyzkoušet v kategorii Open (10 – 15 let). Následují Juniorky a Junioři do ročníku `95. Klasické závody Mužů a Žen je doplněn závodem seniorů. Toho se mohou zúčastnit všichni běžci a běžkyně narození před rokem 1976. Pro představu- nejstaršmu závodníkovi minulých ročníků bylo přes 80 let. Děti z technických důvodů bohužel nemohou běžet v Brně, kde závod pro letošní rok spolupořádáme s AzTowerVerti­calSprint.

Můžete také vyzkoušet letošní novinku. Stát se členem České asociace běhu do schodů a body z každého závodu série se budou započítávat do prvního ročníku Česko-slovenského poháru a světového poháru běhu do schodů (TowerRunning.com), kterého jsou národní asociace záštitou.

Hasiči “v plné polní”

Závod je vítanou šancí pro příslušníky Integrovaného záchranného systému, aby prověřili svou kondici v tak extrémních podmínkách. Závod těchto borců je vítaným zpestřením i pro diváky. Zejména hasiči totiž mohou běžet s plnou výstrojí.

Závodění se slevou

Abychom přiblížili závod zajímavým závodníkům, připravili jsem několik slevových kódů. Využít je můžete, když jste příslušníkem Integrovaného záchranného systému, stačí když zadáte kód Pomaham. Pro studenty jsme připravili slevový kód ISIC. Pokud máte patřičný průkaz, můžete je zadat při registraci. V sérii RUN UP (mimo Brno) máte závod za 70 korun.

Zúčastněte se letošního ročníku série Run Up. Na registraci máte stále čas, a to i na první závod ve Zlíně, který se poběží už v sobotu 4.6.2016.

V kolika městech se letos RUN UP poběží?

Své odpovědi zasílejte výhradně prostřednictvím připojeného webového formuláře. Veškeré osobní údaje zůstanou v redakci Běhej.com a budou sloužit jen pro tuto soutěž. Nebudou tedy poskytnuty ani zadavateli inzerce, vyjma kontaktu na vylosovaného výherce či výherkyně. Uzávěrka odpovědí je 12.6.2016

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 02.06.2016 18:23:13

Série závodů v bězích do schodů Run Up jde do svého desátého ročníku. Vyběhnout letos můžete brněnskou AZ Tower, City Empirii, ostravskou Novou Radnici, olomoucké RCO nebo Baťův mrakodrap. Pokud chcete vyhrát jedno z deseti startovných na libovolný závod ze série, odpovězte na otázku pod článkem.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.