Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rozběhni to naplno! Benzina představuje šestidílný seriál běhů do schodů

Rozběhni to naplno! Benzina představuje šestidílný seriál běhů do schodů

komerční prezentace | 05.06.2016 | přečteno: 5008×

Benzina stejně jako loni startuje běžeckou soutěž pro širokou veřejnost, na konci které jsou pro ty nejlepší vstupenky na již vyprodaný extrémní závod RedBull 400 v Harrachově a příprava v Benzina týmu pod taktovkou profesionálního kouče Jakuba Bíny.

Benzina letos celý koncept Rozběhni to naplno! ještě vylepšila – zatímco loni se rozřazovací běhy konaly v Praze, Brně a Ostravě, letos je destinací šest: Praha, Hradec Králové, Brno, Olomouc, Liberec a Plzeň. V každém z těchto měst se během června a července uskuteční extrémní závod na některou z dominant ve městě. V Praze to budou Letenské schody, v Brně věž Staré radnice, v Liberci třeba zase jedna z budov vysokoškolských kolejí.

„Hledali jsme taková místa, která jsou přímo ve městě a zároveň jsou plná schodů. Myslím, že se běžci pořádně zapotí, určitě si ale odnesou unikátní zkušenost – a to je náš cíl, chceme lidem nabízet nezapomenutelné sportovní zážitky a umožnovat jim poznat hranice svých možností,“ říká Agnieszka Bobrukiewicz, vedoucí odboru marketingu Benziny.

Všechny závody jsou určené pro širokou veřejnost, jsou zdarma a kromě toho, že si lidé mohou sáhnout na dno svých sil v originálních kulisách kostelních věží či dalších výškových staveb, ti nejlepší muži a ženy z jednotlivých závodů se nominují do Benzina týmu. Každý z týmu dostane FitBit náramek, který monitoruje tréninkové aktivity, což se bude velmi hodit. Vítězný tucet běžců totiž čeká náročný trénink před vyvrcholením celé akce – nejextrémnějším během do vrchu v Česku RedBull 400, ve kterém se závodníci budou doslova drápat na skokanský můstek K120 v Harrachově.

Na trénink ale nebudou závodníci z Benzina týmu sami – pomáhat jim bude sportovní kouč a frontman kapely Skyline Jakub Bína, který bude přítomný také na všech šesti rozřazovacích závodech. Jakub vybrané závodníky pro RedBull 400 poté rozřadí buď do štafet, nebo do sólo závodu a podpoří je i v samotném závodě. Ten se poběží v sobotu 13. srpna.

„Po celé přípravné období budu s lidmi z Benzina týmu v kontaktu, budu jim radit s tréninkovým plánem, budu monitorovat jejich tréninkové výsledky a kromě fyzické stránky se jim budu snažit být i psychickou oporou, která je během přípravy a především během tak šíleného závodu, jakým ten v Harrachově je, zvlášť důležitá,“ vysvětluje Bína.

Všechno o jednotlivých rozřazovacích závodech včetně pravidel najdou zájemci na www.rozbehnitonaplno.cz.

Jak se daří v přípravě jednotlivým běžcům Benzina týmu, mohou pak fanoušci kromě zmíněného webu sledovat také na Facebooku: https://www.facebook.com/Benzina.cz/ nebo na Instagramu: https://www.instagram.com/benzinacz.

Rozběhni to naplno! – Seriál Benzina běhů do schodů

Město Místo Datum
Praha Letenské schody 25. června
Hradec Králové Bílá věž 26. června
Brno věž Stará radnice 2. července
Olomouc vyhlídková věž Svatý kopeček 3. července
Liberec vysokoškolské koleje Harcov 9. července
Plzeň Plzeňská věž 10. července

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 06.06.2016 11:06:19

Benzina stejně jako loni startuje běžeckou soutěž pro širokou veřejnost, na konci které jsou pro ty nejlepší vstupenky na již vyprodaný extrémní závod RedBull 400 v Harrachově a příprava v Benzina týmu pod taktovkou profesionálního kouče Jakuba Bíny.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.