Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Trenéři Běžecké školy Prahy 3 zvou na semináře pro veřejnost

Trenéři Běžecké školy Prahy 3 zvou na semináře pro veřejnost
foto: Běžecká škola Prahy 3

komerční prezentace | 14.09.2016 | přečteno: 4726×

Baví vás běhání a máte spoustu otázek, na které neznáte odpovědi? Nebo chcete již konečně začít, ale nevíte jak na to? Zúčastněte se seminářů Běžecké školy Prahy 3 a zeptejte se na vše, co vás o běhání zajímá. Těšit se můžete na hosty z řad elitních českých běžců, Kristiinu Mäki a Petra Vitnera. Přednášet budou zkušení běžci a trenéři s licencí Českého atletického svazu.

„Společně probereme běžecký trénink, přípravu na závody, kompenzační cvičení, regeneraci a výživu. Z vlastní zkušenosti víme, že nejen začínajícím běžcům chybí základní znalosti o tréninku a souvisejících tématech. Cílem našich seminářů je rozšířit znalosti běžecké veřejnosti, aby mohli posunout svou běžeckou přípravu zas o kousek dál a vyvarovali se zbytečných chyb,“ říká Monika Preibischová, česká reprezentantka, která spolu s týmem Smart Running semináře připravuje.

Podzimní závodní sezona se pomalu rozjíždí, proto tématem dalšího ze seminářů (ve čtvrtek 22.9.) jsou právě závody a příprava na ně. Hostem semináře bude Petr Vitner, několikanásobný mistr ČR na dráze a dvojnásobný vítěz závodu Běchovice-Praha. Hlavními otázkami, které se budou během semináře probírat, budou tvorba tréninkového plánu, skladba samotných tréninků a tréninkové doplňky. Povíme si, jak se připravit na závod, co dělat několik dní před závodem, jak se rozcvičit, čeho se vyvarovat a jak podpořit regeneraci po závodě.

Následující seminář (v úterý 4.10.) se bude věnovat kompenzačním cvičení, regeneraci a výživě. Těšit se můžete na českou rekordmanku a českou vítězku víkendové Birell Grand Prix Praha Kristiinu Mäki.

(klikni pro zvětšení obrázku)

Termíny a témata seminářů:

Čtvrtek 22. 9. 2016 – Trénink a příprava na závod. Host: Petr Vitner, dvojnásobný vítěz závodu Běchovice – Praha

Úterý 4. 10. 2016 – Kompenzační cvičení, regenerace, výživa. Host: Kristiina Mäki, česká rekordmanka na tratích 2 000, 3 000 a 5 000 m a česká vítězka letošní Birell Grand Prix Praha

Semináře proběhnou v ZŠ Lupáčova a budou začínat vždy od 19:00. Vzhledem k omezené kapacitě učeben se na semináře registrujte předem na webu www.smartrunning.cz. Vstupné 50,– Kč bude vybíráno na místě.

Další aktivity Běžecké školy Prahy 3, jakými jsou pravidelné středeční tréninky nebo orientační závod „pro každého“ ve středu 28.9. můžete sledovat na facebooku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

komerce 14.09.2016 11:44:10

Baví vás běhání a máte spoustu otázek, na které neznáte odpovědi? Nebo chcete již konečně začít, ale nevíte jak na to? Zúčastněte se seminářů Běžecké školy Prahy 3 a zeptejte se na vše, co vás o běhání zajímá. Těšit se můžete na hosty z řad elitních českých běžců, Kristiinu Mäki a Petra Vitnera. Přednášet budou zkušení běžci a trenéři s licencí Českého atletického svazu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.