Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Mělnický vinařský běh bude nově na certifikované trati

tisková zpráva | 19.09.2016 | přečteno: 1363×

Týden po mělnickém vinobraní ožije Mělnik sportem. V sobotu 24. září se zde utkají běžci na desetikilometrové trati Mělnického vinařského běhu.

Letošní Mělnický vinařský běh odstartuje v 11 hod. z mělnické náplavky za vinařstvím. Trasa provede závodníky hořínským parkem, přes plavební komoru až k vrbenským tůním. Na zpáteční cestě se všem otevře výhled na panorama mělnického zámku a jeho vinic. Podél plavebního kanálu a Labe se vrátí závodníci zpět do Mělníku k vinařství. „Letos jsme změnili trať do jednoho okruhu a certifikovaný měřič ji vytyčil podle metodik mezinárodního atletického svazu,“ upřesňuje jeden z pořadatelů Jiří Bulan.

Hlavní závod vede ze dvou třetin po asfaltové cyklostezce, z jedné třetiny polní i lesní cestou. Kromě závodu pro dospělé se mohou děti zúčastnit kratších běžeckých závodů, které odstartují po skončení závodu dospělých.

„Počet přihlášených na hlavní trať už přesáhl 160 běžců. Pokud jste se ještě nepřihlásili, registrujte se co nejdříve a využijte zvýhodněného startovného. První tři muži a ženy si běží pro finanční prémii, absolutní vítězové pro 1000 Kč. Hlavní partner běhu, vinařství Bettina Lobkowicz, navíc připravilo pro závodníky a doprovod speciální edici pozdního závodního burčáku," láká za pořadatele Bulan.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 19.09.2016 12:43:24

Týden po mělnickém vinobraní ožije Mělnik sportem. V sobotu 24. září se zde utkají běžci na desetikilometrové trati Mělnického vinařského běhu.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.