Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Trail Maniacs má na třetím ročníku tři trasy

Trail Maniacs má na třetím ročníku tři trasy
foto: Trail Maniacs

tisková zpráva | 20.09.2016 | přečteno: 2146×

Pokud jste před rokem běželi EPO Trail Maniacs, tedy 47 nebo 61 km okolo Slapské přehrady, jistě si vzpomenete na nádherné podzimní počasí, které závod provázelo. Závodníci byli za brzké ranní vstávání odměněni krásou slunečních paprsků prostupujících mezi stromy a následně pak válející se mlhou v nížinách při pohledu z rozhledny v cíli vrchařské prémie. Úsměv na tváři však běžcům zůstával po celé délce trati.

V sobotu 22. října na vás opět čekají obě perfektně připravené trasy EPO Trail Maniacs Slapy 2016. Novinkou je kratší trasa pro „nemaratonské“ běžce, a to 33 km. Pokud máte doma dítko 3–10 let a nemáte po čas závodu hlídání, postaráme se o něj. Registrace už jsou v plném proudu na webu. Průběžné informace k závodu najdete také na Facebooku.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 20.09.2016 13:20:02

Pokud jste před rokem běželi EPO Trail Maniacs, tedy 47 nebo 61 km okolo Slapské přehrady, jistě si vzpomenete na nádherné podzimní počasí, které závod provázelo. Závodníci byli za brzké ranní vstávání odměněni krásou slunečních paprsků prostupujících mezi stromy a následně pak válející se mlhou v nížinách při pohledu z rozhledny v cíli vrchařské prémie. Úsměv na tváři však běžcům zůstával po celé délce trati.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.