Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Déšť s úsměvem. RunTouráci společně zdolali Velký Taxis

Déšť s úsměvem. RunTouráci společně zdolali Velký Taxis
foto: Yan Renelt

ČEZ RunTour | 21.11.2016 | přečteno: 2537×

Ten úkol jim pořadatelé pořádně usnadnili, vždyť přes několik metrů vysoký živý plot, nejslavnější dostihovou překážku, vedla lávka. Už o pár metrů dál ale přišel na řadu těžší úkol, Irská lavice. Rychlý výběh nahoru chtěl pořádný rozběh, za to cesta dolů naopak nebývalou opatrnost. Na pády tentokrát nebyla nouze.

A když k tomu přidáme mokrý terén s místními ochutnávkami bahenních lázní, občas to bylo pořádné dobrodružství. Nikomu pak už nevadil déšť, který se na ně po většinu dne snášel. Pardubická RunTour byla rozhodně tou nejnáročnější v její historii. Had plný běžců, který se proplétal tratí Velké pardubické ale vypadal spokojeně.

Pro kdekoho to byl první závod v životě a hned takováto zkouška. O to víc si ji ale dotyční užili. V cíli samý úsměv, obětí, výskoky radosti. Když se pak běžci mohli společně usušit v teple a suchu tribuny Dostihového závodiště, bylo o zážitek postaráno.

RunTour v Pardubicích napsala svou první kapitolu, ale v dalších letech jistě připíše další, protože tohle stálo za to. S trati si navíc brilantně poradili i zrakově postižení běžci z Nadace Leotninka. RunTour opět ukázala, že tady může být úplně pro každého, nehledě na věk, handicap nebo výkonnost. A to dokonce na tak náročné trati v sychravém počasí.

Dnes v 18 hodin startují registrace do závodů RunToir 2017 na webu.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

runtour1 muž 21.11.2016 23:42:43

Ten úkol jim pořadatelé pořádně usnadnili, vždyť přes několik metrů vysoký živý plot, nejslavnější dostihovou překážku, vedla lávka. Už o pár metrů dál ale přišel na řadu těžší úkol, Irská lavice. Rychlý výběh nahoru chtěl pořádný rozběh, za to cesta dolů naopak nebývalou opatrnost. Na pády tentokrát nebyla nouze.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.