Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Chystá se MČR v překážkovém běhu pro děti

Chystá se MČR v překážkovém běhu pro děti
foto: OCRA

tisková zpráva | 07.12.2016 | přečteno: 4839×

Dne 21.1.2017 se v garážích kladenského obchodního domu Central bude konat již 2. otevřené mistrovství České republiky pro děti. OCR, tedy extreme obstacle racing (extrémní překážkové závody), si nejen v České republice získává v posledních letech velkou oblibu. Stejně tak, jak se zvyšuje návštěvnost OCR závodů dospělými, tak si své místo zde našly i děti.

Velkou výhodou těchto závodů je, že se zde uplatní spíš všestrannost než jednotlivá sportovní zaměření a tudíž se na závod může přihlásit jakékoliv dítě ve věku mezi 5 – 12 lety.

Děti jsou rozděleny do 3 věkových kategorií a startují postupně ve startovních vlnách po 20 dětech, abychom byli schopni předcházet tlačenicím na překážkách a samozřejmě zbytečným zraněním. Z jednotlivých startovních vln vyjdou finalisté, kteří se utkají již o 2. titul Mistra/Mistryně české republiky.

Na trati se děti setkají s klasickými překážkami typu přelez, přeskoč a podlez nebo ručkování, ale letos se mohou těšit i na zcela nové a neotřelé překážky. Jak již z předchozích závodů víme, je to pro děti nejen možnost sportovního vyžití, ale forma velké zábavy a neskutečného adrenalinu. Spousta dětí dnes nezná lezení po stromech, pobíhání v loužích a možná ani pobíhání po okolí. Ale tenhle závod nabízí všechno!

Registrace je možné provádět na stránkách OCRA CZ ( Česká asociace extrémních překážkových závodů)

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

tiskovazprava muž 07.12.2016 19:38:07

Dne 21.1.2017 se v garážích kladenského obchodního domu Central bude konat již 2. otevřené mistrovství České republiky pro děti. OCR, tedy extreme obstacle racing (extrémní překážkové závody), si nejen v České republice získává v posledních letech velkou oblibu. Stejně tak, jak se zvyšuje návštěvnost OCR závodů dospělými, tak si své místo zde našly i děti. Velkou výhodou těchto závodů je, že se zde uplatní spíš všestrannost než jednotlivá sportovní zaměření a tudíž se na závod může přihlásit jakékoliv dítě ve věku mezi 5 – 12 lety.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.